Monthly Archives: February 2007

Med DoPDF kan du enkelt skapa PDF-filer. DoPDF installerar sig som en virtuell skrivare.
Och därför kan du använda program som tex. Microsoft Word, Openoffice eller Anteckningar för att skapa din PDF-fil. Det enda du behöver göra är att välja att skriva ut dockumentet och välja DoPDF som skrivare. Därefter så får du välja i vilken katalog filen ska skapas.

DoPDF - Skapa PDF Filer

Hemsida: DoPDF

Windows saknar en bra klipp/klistra-funktion men det finns många program som löser det. Ditto (Open Source) är ett av dom.
Med Ditto kan du spara ner fler urklipp än Windows inbyggda funktion som bara kan spara ner en. Du ställer själv in hur många urklipp du vill att Ditto ska spara och hur många dagar de ska finnas kvar.
Ditto drar runt ~9mb RAM-minne. Om någon vet ett bra alternativ som drar mindre minne så lämna gärna en kommentar.

Ditto - Utäka windows klippbord - Klipp och klistra

Hemsida: Ditto

Continuum eller Subspace som det kallades förr är ett riktigt roligt Onlinespel där du styr ett rymdskepp och ska försöka skjuta ner motståndarn. Här spelar du inte mot några datorer utan alla rymdskepp styrs av andra spelare.
Continuum är ett par år gammalt men håller faktiskt ännu. Det kanske inte ser så lockande ut på screenshotet nedanför men prova det.

Continuum även kallat Subspace - Gratis Onlinespel Multiplayer

Hemsida: Continuum

LBreakout2 är som du säkert hör på namnet, ett breakout-spel. För de som inte vet så styr man en liten platta och med denna platta så ska du träffa en liten boll som i sin tur ska studsa mot andra plattor. När bollen träffar dessa plattor så försvinner de. Det gäller att få alla plattor att försvinna.
Kul tidsfördriv.

LBreakout2
LBreakout2 - Breakout Spel

Hemsida: LBreakout2

SvenskTV är en sida där du helt gratis kan ladda upp dina videos som du vill dela med världen eller endast dina vänner. Sidan är helt ny och under uppbyggnad. Den innehåller fortfarande ett par engelska ord(sidan översätts från engelska till svenska) men man förstår enkelt vad som menas.

SvenskTV - Ladda upp dina videos

Hemsida: SvenskTV