Monthly Archives: March 2009

Jag har tidigare tipsat om programmet OneSwarm som kan hjälpa dig att bli anonym när du fildelar. Helt anonym blir du givetvis inte, men OneSwarm är iaf mycket säkrare än tex Bittorrent och DirectConnect där alla kan ladda från vem som helst.

Fildela Anonymt Gratis

Fildela Anonymt Gratis

OneSwarm kan du ladda ner här.

För att du sedan ska kunna använda programmet så krävs det att du har ett par “friends”. Dessa “friends” ska vara personer du litar på.
När du har ett par “friends” så kommer du kunna ladda ner filer av alla dina dina vänner och dina vänners vänners vänner osv.

För att hitta “friends” med samma intressen som du så besök OneSwarms forum.

The Mana World är ett helt gratis 2D MMORPG. Spelet är fortfarande under tidig utveckling men det är fullt spelbart. I spelet så styr du en gubbe som du själv får skapa och namnge. Du kan göra quests där du tex ska samla ben från djur du har dödat, du kan även slåss mot andra spelare.
Precis som andra MMORPG’s så gäller det att levla upp sin gubbe för att bli så bra som möjligt.

The Mana World - Gratis 2D MMORPG

The Mana World - Gratis 2D MMORPG

Hemsida: The Mana World

Scorched 3D är ett turbaserat strategispel som spelas i en 3D-miljö. Scorched 3D är en vidareutveckling av det gamla spelet Scorched Earth som fanns till DOS och det har fått väldigt bra betyg på många spelsidor. Spelet finns bland annat för Windows ,Linux, FreeBSD och Mac OS X.

Scorched 3D

Scorched 3D

Hemsida: Scorched 3D

Ibland när man ska skriva ut en webbsida så kan man få med massor av saker man inte är intresserad av. Det kan vara allt från annonser, bilder och texter som man skulle kunna klara sig utan. Print What You Like är inte ett program utan en hemsida där du skriver in din URL du är intresserad av att skriva ut. Sedan kan du välja precis de delar av webbsidan du är intresserad av att skriva ut.

skriv-ut-de-du-vill

Hemsida: Print What You Like