Vista Services Optimizer – Snabba Upp Din Dator Gratis

Vista Services Optimizer är ett program som kan stänga av processer som tar upp onödiga resurser av din dator. Vista Services Optimizer låter dig svara på ett par frågor och utifrån dina svar så stänger programmet av onödiga processer.
Det kan tex vara processen som sköter trådlösa-nätverk, skrivare, brandvägg med mera.

Vista Services Optimizer - Snabba Upp Din Dator Gratis

Hemsida: Vista Services Optimizer

Americas Army 3 – Gratis FPS

Americas Army 3 är ett spel utvecklad av den amerikanska armén. Det utvecklades främst för att rekrytera soldater och har blivit riktigt populärt bland gamers. När du börjar spela så är du en ung soldat som måste klara några prov innan du kan spela mot andra spelare över Internet.
Americas Army 3 använder sig av spelmotorn Unreal Engine 3.

Americas Army 3

Hemsida: Americas Army 3

Tack för tipset Thomas!

Ubuntu Server Edition – Sätt Upp Din Egen Server Gratis

Med Ubuntu Server Edition så kan du enkelt sätta upp en server som kör Linux, Apache, MySQL och PHP. Installationen av Ubuntu Server Edition är inte svår alls och man får bland annat välja om systemet ska ladda hem och installera viktiga patchar automatiskt. Ubuntu Server Edition kommer inte med någon grafisk fönsterhanterare utan servern sköts via kommandon i textläge.

Ubuntu Server Edition - Sätt Upp Din Egen Server Gratis

Hemsida: Ubuntu Server Edition

Gratis Heroes Of Newerth Invites

Vi har hittat en ny sida där det i skrivandets stund finns cirka 36,000 Heroes Of Newerth-invites kvar, sidan hittar du här!

Heroes Of Newerth Gameplay Video:

Heroes Of Newerth är ett spel som är inspererat av DotA (Defense of the Ancients) som är en slags “mod” till Warcraft 3. Heroes Of Newerth är dock ett eget spel och ingen mod. Spelarna delas in i 2 lag. Varje spelare styr varsin “hero”. Målet är att förstöra en slags byggnad hos det andra laget. Man ”levlar upp” sin hero på samma sätt som man spelar med heroes i Warcraft 3.

Här kan du få din Heroes of Newerth-BETA-key!

1 2