Monthly Archives: December 2009

Med Dropbox så får du 2 GB gratis lagringsutrymme online. Du installerar ett litet program som sedan håller koll på din “Dropbox” som är en mapp på din dator. Om du sedan sparar filer i den mappen så kommer de automatiskt att laddas upp till ditt lagringsutrymme online. Du kan även installera Dropbox på flera datorer och på så vis synkronisera filer på flera datorer. Det finns även en funktion för att dela mappar med vänner.

Hemsida: Dropbox – Gratis Lagringsutrymme Online

Med Resize Browser så kan du testa hur din hemsida ser ut i olika skärmupplösningar. Detta är ett väldigt bra verktyg för alla som driver egna hemsidor.
Efter att du startat Resize Browser så surfar du in på din hemsida i din vanliga webbläsare, i Resize Browser så väljer du sedan i vilken skärmupplösning du vill se din hemsida i och trycker på “Refresh” och sedan “Resize”.

Resize Browser - Testa Din Hemsida I Olika Skärmupplösningar

Hemsida: Resize Browser – Testa Din Hemsida I Olika Skärmupplösningar

Stop Screen Saver används för att stoppa skärmsläckaren från att starta, det har även en funktion för att starta skärmsläckaren direkt. Funktionen för att stoppa skärmsläckaren kan till exempel vara bra om man tittar på en video i sin webbläsare eller håller en presentation.
Givetvis skulle man kunna stänga av skärmsläckaren genom Windows kontrollpanel men Stop Screen Saver gör det mycket smidigare.
Stop Screen Saver lägger sig som en liten ikon i din taskbar, du behöver bara högerklicka på den och sen välja om du vill stoppa eller starta din skärmsläckare.
För att få programmet att starta automatiskt behöver du bara lägga det i Windows Autostart-katalog.

Stop Screen Saver - Stoppa Din Skärmsläckare Tillfälligt

Hemsida: Stop Screen Saver – Stoppa Din Skärmsläckare Tillfälligt