Monthly Archives: January 2010

Mumble är ett program för att “röstchatta” över nätet i samma stil som Ventrilo och TeamSpeak. Mumble är helt gratis att använda och finns för Windows, Linux och Mac OSX. Både servern och klienten är gratis och släppt som OpenSource.
För att skicka ljudet till alla andra klienter som är anslutna så går det att ställa in en Push-To-Talk-Key, man kan även välja röstaktivering eller om man vill att ljudet ska skickas hela tiden likt en telefon.

Hemsida: Mumble – Gratis Ventrilo Alternativ

Behöver du gå ner i vikt? Nu har du chansen att helt gratis beställa och prova på ett bantningspaket som ger dig allt du behöver för att gå ner i vikt.
Bantningspaketet innehåller:

* GRATIS 30 dagars förbrukning av Bantaxin värt 398 kronor
* Första delen av programmet ”Vägen till drömfiguren”
* Fitnessdator värt 249 kronor
* Praktiskt måttband värt 19 kronor
* Bantningsboken ”Vägen till drömfiguren” värt 449 kronor

Bantaxin – Beställ det nya viktreduktionsprogrammet till ett värde av 1.194 kr HELT GRATIS! Klicka här

Nero Lite är ett gratis brännarprogram för både CD-skivor och DVD-skivor. Nero har släppt flera olika brännarprogram, Nero Lite är som namnet antyder en “mindre” version av de brännarprogrammen och innehåller inte alla funktioner som Nero’s “större” brännarprogram gör.
Jag rekommenderar att man istället för Nero Lite använder sig av CDBurnerXP som är lika enkelt att lära sig och dessutom inte innehåller några begränsningar.

Hemsida: Gratis Brännarprogram – Nero Lite

LMMS – Linux Multimedia Studio är ett musikprogram där du kan göra din egen musik. Även fast programmet heter “Linux Multimedia Studio” så finns det en version för Windows också. Skaparna av LMMS beskriver deras musikprogram som ett gratis alternativ till de mer kända avancerade musikprogrammen FL Studio (Fruityloops), Reason, Ableton Live, Cubase och så vidare. Man kan till och med importera Fruityloops projekt-filer. Installationsfilen att ladda hem ligger bara på ~20 MB.

Hemsida: LMMS – Linux Multimedia Studio – Gör Din Egen Musik

GrooveShark.com är en riktigt bra sida som kan beskrivas som ett gratis alternativ till Spotify som du kör direkt i webbläsaren, du behöver alltså inte ladda ner och installera nånting.
Till skillnad från Spotify så behöver du ingen invite för att använda GrooveShark. Du behöver inte ens skapa ett konto utan kan lyssna på musik direkt. Fördelen med att skapa ett konto (som är gratis) är att man kan spara sina spellistor.
En annan fördel med GrooveShark är att man kan köra det under flera olika OperativSystem eftersom det körs direkt i webbläsaren.

Hemsida: GrooveShark