Kontrollera Flera Datorer Från En Dator – Input Director

Med Input Director så kan du enkelt kontrollera mus och tangetbord på flera datorer samtidigt. Med hjälp av en hotkey kan du välja vilken dator du vill kontrollera mus och tangentbord på.

Input Director fungerar under Windows 2000 (Service Pack 4), Windows XP (Service Pack 2), Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008 och Windows 7. Datorerna du ska styra måste vara ihopkopplade i ett nätverk.

Hemsida: Kontrollera Flera Datorer Från En Dator – Input Director

Pioneer One – Gratis Serie Att Ladda Hem

Pioneer One heter en serie som är helt gratis och laglig att ladda hem. Serien har gjorts på en väldigt liten budget (6.000 dollar). Tyvärr har jag inte hittat någon Svensk text till första avsnittet som finns på sidan. Men det lär nog dyka upp snart.

Seriens handling:
“In contemporary North America, an object returns to Earth. A government agency recovers what appears to be a lost Soviet-era space capsule that disappeared decades ago. Inside they find the impossible — something that will have ramifications for the whole world.”

Om du vill hjälpa till att översätta så kan du göra det direkt på addic7ed.com. Skapa ett konto på sidan här.
Sedan hittar du den Svenska översättningen här.

Här kan du ladda hem Pioneer One!

Gratis VPN – Surfa Anonymt

Hotspot Shield är ett program som ger dig tillgång till gratis VPN. När du använder programmet så får en ny IP-adress och kan surfa på Internet anonymt. Farten på anslutningen var över förväntan när jag provade Hotspot Shield.

Hotspot Shield

När du installerar programmet så bör du kryssa ut de reklam-program, ny startsida med mera som går att välja bort, om du mot förmodan inte vill ha de. Så var uppmärksam.

Läs även om TOR Browser som låter dig surfa anonymt.

Ladda hem HotSpor Shield här!

Gratis Lösenordshanterare

Lastpass heter en gratis lösenordshanterare som finns för Internet Explorer, Firefox, Safari och Chrome. Med denna gratis lösenordshanterare så behöver du enbart komma ihåg ett enda lösenord, när du skrivit in det så fyller Lastpass automatiskt i lösenordet på de sajter där du valt att spara ner det.
Lastpass kan även spara ner hela profiler som hjälper dig att fylla i formulär när du ska skapa konton på nya sidor.

Dina lösenord sparas krypterade på Lastpass server, så om du har flera datorer så kommer du alltid komma åt alla dina lösenord eftersom de hämtas från servern.
Lastpass går att köra på de flesta datorer som har Windows, Mac OSX, Linux med mera.

(Tips: Se till att välja ett långt och svårt huvudlösenord med specialtecken, och inget någon skulle kunna gissa sig fram till.)


Hemsida: Gratis Lösenordshanterare – Lastpass

Gratis Biljetter Till Arvikafestivalen

Årets Arvikafestival går av stapeln mellan 15 och 17 juli. Arvikafestivalen är en riktig festival som är hemmahörande i de värmländska skogarna där camping, lera och grovhångel är något av självklarheterna. Just nu har du chansen att vinna gratis biljetter till Arvikafestivalen. För att kunna vinna biljetterna så måste du antingen följa evenemang.se på Twitter, ”gilla” deras Facebooksida eller logga in på Evenemang.se med ditt Facebook-konto.

Här kan du läsa mer om tävlingen och hur du deltar.

1 2