Monthly Archives: July 2010

Letar du efter ett program som gör att du mycket enkelt kan konvertera video till din iPod, iPhone, iPad, PSP, Xbox, eller Blackberry? Freemake Video Converter är ett program som utan avancerade inställningar låter dig konvertera din video till ett format som går att spela upp utan problem. Programmet klarar även av att konvertera video till MP3. (Demux).
Programmet finnd för Windows XP, Vista och 7.

Hemsida: Freemake Video Converter

Hos datingsidan C-date så kan du just nu registrera ett helt gratis dating-konto. I samband med att du registrerar ditt konto så kommer du få skapa en personlig profil där singlar kan få veta mer om dig, din profil kommer även “matchas” mot andra medlemmar och du kommer därmed enkelt finna en person med samma intressen som du och med det utseendet du söker.

Hemsida: Gratis Datingsida – Registrera Dig Idag!

“Everything” heter ett litet gratis program som indexerar alla filer du har på dina hårddiskar. Därefter så kan du till exempel skriva in ord i programmet och du får upp en lista på filer som innehåller de orden. Om du till exempel vill hitta alla dina MP3-låtar med en speciell artist så skulle du kunna skriva in “artistnamn .mp3” och en lista visas direkt utan någon väntetid. Man kan ställa in om man vill att programmet enbart ska söka efter hela ord eller även delar av ord.
“Everything” har även en funktion där du kan ställa in en hotkey och på det viset kan du få tillgång till programmet mycket snabbt.
Programmet finns för Windows 2000, XP, 2003, Vista, 2008 och Windows 7 och installationsfilen tar 334 KB.

Hemsida: Litet Program Som Snabbt Hittar Filen Du Letar Efter – Everything

Zoner Photo Studio Free är ett avancerat bildvisnings och bildhanterings-program med mängder av funktioner. Förutom att programmet har ett snyggt gränssnitt så finns tabbar så du kan arbeta med flera bild-kataloger samtidigt.
Programmet integreras med Windows shell så du kan till exempel högerklicka på en bildfil och skicka den direkt till Zoner Photo Studio Free editor.
Andra funktioner som programmet har är:
Enkel publisering på Facebook och Flickr
Integrering med Google Earth
Sök-funktioner

Programmet finns för Windows XP/Vista/7 (För både 32 och 64-bit). Installationsfilen att ladda ner ligger på cirka 20 MB.

Hemsida: Zoner Photo Studio Free – Bildvisningsprogram Med Mängder Av Funktioner