Krypteraren – Kryptera Filer Snabbt Och Enkelt

Krypteraren heter ett gratis Svenskt program som gör det enkelt att kryptera enstaka filer. Efter att du installerat Krypteraren så integrerar programmet sig med Windows. Du kan sedan högerklicka på vilken fil och helst och välja ”Krypteraren…”.
Krypteraren har en egen-utvecklad nyckelförstärkare som ytterligare förstärker säkerheten och gör det svårare att knäcka lösenordet.

För dig som är intresserad av andra gratis krypteringsprogram så rekommenderar vi Truecrypt som inte bara kan kryptera enstaka filer utan även kryptera partitioner och hårddiskar.

Hemsida: Krypteraren – Kryptera Filer Snabbt Och Enkelt

Valkompass – Hjälper Dig Att Rösta På Rätt Parti

Vet du inte riktigt på vilket parti du ska rösta? Eller kanske är du inte så insatt i politik? Valpejl är en sida som genom frågor hjälper dig att ta reda på vilket parti som passar dina åsikter allra bäst.

Valpejl – Hjälper Dig Att Rösta På Rätt Parti

Valkompass.se är en annan sida som gör i princip samma sak som Vajpejl.se. Men det kan vara bra att göra testet på olika sidor då de ibland kan ge olika resultat.

Valkompass.se

Fedora 14 – Prova Den Nya ALPHA-Versionen

Fedora 14 kommer att släppas inom kort och nu kan du prova på ALPHA-versionen av Fedora 14. Fedora ligger på andra plats som en av populäraste Linux-distributionerna, på första plats ligger Ubuntu.

Det är inte rekommenderat att köra ALPHA-versionen av Fedora som huvudsakligt OS, men för er som vill prova på det så finns det nu tillgängligt för nedladdning.

Hemsida: Fedora 14 – Prova Den Nya ALPHA-Versionen

Tweaka Windows XP, Vista och Windows 7 – Gratis Verktyg

Tweak Me! kallas ett verktyg som gör att du kan tweaka Windows XP, Vista och 7. Programmet ger dig tillgång till mängder av inställningar som normalt är gömda för Windows-användaren.

Just nu innehåller programmet 172 olika tweaks. Några av de tweaks som finns är:
Avstängning av User Account Control (UAC).
Avstängning av Windows Defender.
Avstängning av Felrapportering.

Förutom alla tweaks så kan Tweak Me! även skapa systemåterställningspunkter vilket kan vara bra om något skulle gå fel.

Hemsida: Tweaka Windows XP, Vista och Windows 7 – Gratis Verktyg

1 2 3 4