Monthly Archives: August 2010

1 2 3 5

Krypteraren heter ett gratis Svenskt program som gör det enkelt att kryptera enstaka filer. Efter att du installerat Krypteraren så integrerar programmet sig med Windows. Du kan sedan högerklicka på vilken fil och helst och välja “Krypteraren…”.
Krypteraren har en egen-utvecklad nyckelförstärkare som ytterligare förstärker säkerheten och gör det svårare att knäcka lösenordet.

För dig som är intresserad av andra gratis krypteringsprogram så rekommenderar vi Truecrypt som inte bara kan kryptera enstaka filer utan även kryptera partitioner och hårddiskar.

Hemsida: Krypteraren – Kryptera Filer Snabbt Och Enkelt

Vet du inte riktigt på vilket parti du ska rösta? Eller kanske är du inte så insatt i politik? Valpejl är en sida som genom frågor hjälper dig att ta reda på vilket parti som passar dina åsikter allra bäst.

Valpejl – Hjälper Dig Att Rösta På Rätt Parti

Valkompass.se är en annan sida som gör i princip samma sak som Vajpejl.se. Men det kan vara bra att göra testet på olika sidor då de ibland kan ge olika resultat.

Valkompass.se

Tweak Me! kallas ett verktyg som gör att du kan tweaka Windows XP, Vista och 7. Programmet ger dig tillgång till mängder av inställningar som normalt är gömda för Windows-användaren.

Just nu innehåller programmet 172 olika tweaks. Några av de tweaks som finns är:
Avstängning av User Account Control (UAC).
Avstängning av Windows Defender.
Avstängning av Felrapportering.

Förutom alla tweaks så kan Tweak Me! även skapa systemåterställningspunkter vilket kan vara bra om något skulle gå fel.

Hemsida: Tweaka Windows XP, Vista och Windows 7 – Gratis Verktyg

1 2 3 5