Monthly Archives: September 2010

System Ninja är ett program som hjälper dig att hitta skräpfiler som till exempel andra program som CCleaner inte hittar. System Ninja rensar bland annat bort dessa filer: Windows Temporary Files, .tmp-filer, Thumbs.db, Mac-ikoner (som inte Windows stödjer), Spel-cache, Windows Logs med mera.
Programmet fungerar på Windows XP/Vista/Win7.

Hemsida: Städa Datorn Med System Ninja

Master Commander är ett program som är väldigt likt det populära Total Commander. Master Commander började utvecklas 2009 och har inte riktigt lika många funktioner som Total Commander men det börjar komma ikapp. Utseendemässigt så är de båda programmen väldigt lika varandra.
Master Commander innehåller bland annat en inbyggt FTP-klient, den kan hantera packade filer såsom: ZIP, TAR, GZIP, TGZ, BZIP2, RAR.

Hemsida: Gratis Total Commander Alternativ – Master Commander

Filekiller är ett litet program som endast har en funktion, att ta bort filer från din hårddisk och göra så de inte kan återställas genom att skriva över filen flera gånger. Du ställer själv in hur många gånger du vill att filen ska skriva över.
Programmet är portabelt och kräver ingen installations. Filen att ladda hem tar endast cirka 22 KB.

Hemsida: Ta Bort Filer Så De Inte Kan Återställas – Filekiller

Var med och tävla om en safariresa till Afrika som är värd hela 250,000 kr! Du behöver endast svara på ett par enkla frågor för att ha en chans att vinna resan.