Städa Datorn Med System Ninja

System Ninja är ett program som hjälper dig att hitta skräpfiler som till exempel andra program som CCleaner inte hittar. System Ninja rensar bland annat bort dessa filer: Windows Temporary Files, .tmp-filer, Thumbs.db, Mac-ikoner (som inte Windows stödjer), Spel-cache, Windows Logs med mera.
Programmet fungerar på Windows XP/Vista/Win7.

Hemsida: Städa Datorn Med System Ninja

Gratis Total Commander Alternativ – Master Commander

Master Commander är ett program som är väldigt likt det populära Total Commander. Master Commander började utvecklas 2009 och har inte riktigt lika många funktioner som Total Commander men det börjar komma ikapp. Utseendemässigt så är de båda programmen väldigt lika varandra.
Master Commander innehåller bland annat en inbyggt FTP-klient, den kan hantera packade filer såsom: ZIP, TAR, GZIP, TGZ, BZIP2, RAR.

Hemsida: Gratis Total Commander Alternativ – Master Commander

Ta Bort Filer Så De Inte Kan Återställas – Filekiller

Filekiller är ett litet program som endast har en funktion, att ta bort filer från din hårddisk och göra så de inte kan återställas genom att skriva över filen flera gånger. Du ställer själv in hur många gånger du vill att filen ska skriva över.
Programmet är portabelt och kräver ingen installations. Filen att ladda hem tar endast cirka 22 KB.

Hemsida: Ta Bort Filer Så De Inte Kan Återställas – Filekiller

Energy Tycoon – Gratis Tycoon-Spel

I spelet Energy Tycoon så sköter du ett energi-företag. Du kan bygga massor av olika kraftverk och byggnader. Du kan byta resurser och forska fram ny teknologi. Själva målet med spelet är att få så många kunder och att tjäna så mycket pengar som möjligt. Spelet finns för Windows och Linux. Källkoden finns även tillgänglig.

Hemsida: Energy Tycoon

1 2