Monthly Archives: October 2010

Grooveshark är en tjänst som vi skrivit om förut. Grooveshark fungerar på samma sätt som Spotify men till skillnad mot Spotify så slipper man reklamen i Grooveshark helt gratis.

Nu finns det ett Windows-program där man kan ha Grooveshark istället för att ha det i webbläsaren. Programmet tar även bort annonserna. Om man redan använder Spotify eller iTunes så kan man konvertera sina spellistor till Grooveshark på Groovylists.

Hemsida:
Groovesharks Officiella webbsida.
Grooveshark Windows-program.

Pasteboard är ett simpelt men ändå riktigt användbart program. Det fungerar som ett anteckningsblock som har 10 sidor. Allt man skriver i programmet sparas automatiskt ner. Man kan själv namnge de 10 tabbarna så man vet vad man har skrivit på sidorna, man kan även ändra typsnitt och färg på texten. Programmet finns endast för Windows, det är portabelt och tar cirka 600 KB.

Hemsida: Pasteboard – Enkelt Anteckningsblock Med 10 Blad

Nu har du chansen att få en gratis digitalkamera! Det enda du behver göra för att få din gratis digitalkamera är att bli medlem hos Pointshop! Detta kostar visserligen 5 kronor, men att få en gratis kamera när medlemsavgiften endast är 5 kronor är inte dumt!

Skapa ditt konto hos Pointshop här!