Grooveshark – Gratis Spotyfy-Alternativ Utan Reklam

Grooveshark är en tjänst som vi skrivit om förut. Grooveshark fungerar på samma sätt som Spotify men till skillnad mot Spotify så slipper man reklamen i Grooveshark helt gratis.

Nu finns det ett Windows-program där man kan ha Grooveshark istället för att ha det i webbläsaren. Programmet tar även bort annonserna. Om man redan använder Spotify eller iTunes så kan man konvertera sina spellistor till Grooveshark på Groovylists.

Hemsida:
Groovesharks Officiella webbsida.
Grooveshark Windows-program.

Pasteboard – Enkelt Anteckningsblock Med 10 Blad

Pasteboard är ett simpelt men ändå riktigt användbart program. Det fungerar som ett anteckningsblock som har 10 sidor. Allt man skriver i programmet sparas automatiskt ner. Man kan själv namnge de 10 tabbarna så man vet vad man har skrivit på sidorna, man kan även ändra typsnitt och färg på texten. Programmet finns endast för Windows, det är portabelt och tar cirka 600 KB.

Hemsida: Pasteboard – Enkelt Anteckningsblock Med 10 Blad

Gratis Microsoft Office Alternativ (OpenOffice 3.3)

OpenOffice är ett riktigt bra gratis alternativ till dyra Microsoft Office. Med OpenOffice så kan du göra nästan allt som du kan göra med Microsoft Office.
För dig som söker ett riktigt bra Office-paket så finns nu OpenOffice 3.3 i BETA-version tillgänglig för nedladdning. Om du istället skulle vilja ha en stabil version av OpenOffice på Svenska så finns det att ladda ner här.

Hemsida: Gratis Microsoft Office Alternativ (OpenOffice 3.3)

SRWare Iron – Använd Chrome Utan Att Dela Ditt Privatliv Med Google

Google Chrome är en väldigt bra webbläsare. Ett problem som många irriterar sig på är att Google Chrome skickar information om dina surfvanor till Google.
SRWare Iron är en webbläsare som bygger på samma kod som Google Chrome fast där man satsat på att ta bort alla de funktioner som rapporterar till Google.
Man kan även använda samma plugins som man har i Chrome i SRWare Iron utan problem.

Hemsida: SRWare Iron – Använd Chrome Utan Att Dela Ditt Privatliv Med Google

1 2 3