Monthly Archives: January 2011

Fre:ac är ett program som kan konvertera ljud och musik från och till massor av olika format. Det spelar ingen roll om du behöver konvertera WAV till MP3, OGG till WMA FLAC till MP3 eller någon annan konvertering, Fre:ac klarar av det mesta.
Programmet klarar även av att rippa från CD-skivor.
En speciell funktion som Fre:ac har är att det kan använda alla kärnor som din processor har och därmed göra jobbet snabbare än andra ljudkonverterings-program.
Programmet finns enbart till Windows och ZIP-filen att ladda hem tar cirka 6.7 MB.

Hemsida: Fre:ac – Konvertera Ljud Och Musik Gratis

Feeddemon är en bra gratis RSS-läsare som utöver de flesta gratis RSS-läsare har ett par extra funktioner.
Man kan bland annat integrera Feeddemon med Google Reader, Facebook, Twitter, Digg med flera. När nytt material har upptäckts så meddelar Feeddemon om detta i Systray. Man kan även använda sig av filter så att tex artiklar som innehåller ordet “gratis” syns.

Feeddemons installationsfil ligger på cirka 3,9MB. Feeddemon finns för tillfället bara för Windows.

Hemsida: Feeddemon – Bra Gratis RSS-Läsare

Här har du chansen att vinna en resa till Hollywood! Vinnaren får bo på ett lyxhotell och får dessutom 20.000kr i fickpengar! Vinnaren får även ta med sig 4 vänner som även de får 20.000 kr i fickpengar.
Tävlingen är väldigt enkel att delta i. Du behöver bara svara på frågor som till exempel: “Äter du fet fisk 3 gånger i veckan?”, “Har du ett arbete just nu?”. (Du klickar i svaren, du behöver inte skriva dom själv.