Monthly Archives: November 2011

Om du tex låter ditt Torrent-program ladda hem TV-serier eller andra filer automatiskt så har du en stor samling gamla filer efter ett par veckor. Med programmet Belvedere till PC och programmet Hazel för Mac så kan du ta bort gamla filer automatiskt. Du ställer själv in när du vill att filerna ska tas bort, tex när dom är 2 eller 3 veckor gamla.
Installationsfilen för Belvedere tar cirka 1,3 MB.

Webbsida: Belvedere

Vad säger stjärnorna om dig? Svara ärligt på frågorna och få reda på om du passar till ditt stjärntecken. Deltag samtidigt i utlottningen av en lyxig SPA-resa till det vackra och romantiska Budapest. Klicka här!

Med omvänd bildsökning så använder du en bild som utgångspunkt och hittar liknande bilder som finns på Internet. Tinyeye är en onlinetjänst för detta men nu finns det ett gratis program som integreras med Windows där du kan högerklicka direkt på någon av dina bildfiler och klicka på “Tinyeye” i menyn. Det programmet sedan gör är att ladda upp din bild på Tinyeye och söka efter likannde bilder.

Webbsida: Omvänd Bildsökning Direkt I Windows – Tinyeye

Under vintern kan elräkningen dra iväg riktigt mycket. I den här tävlingen så har du chansen att få dina elräkningar betalda under hela 2 års tid.

Med Adventure Game Studio (AGS) så kan du skapa ditt eget 2D äventyrsspel. Programmet är helt gratis att använda och ladda ner. Spelen man kan skapa är så kallade point-and-click spel i stil med Kings Quest, Kyrandia, Sam and Max med flera.
För att kunna installera AGS så måste du ha Windows och .NET-Framework installerat. Om du skulle vilja se exempel på spel som har skapats med AGS så kan du ladda hem det på sidan.

Webbsida: Skapa Ditt Eget Äventyrsspel Gratis