Gratis fjärrstyrningsprogram för privatpersoner!

Är du den släkten och kompisar ringer när dom behöver hjälp med sin dator? Det kan vara mycket tidskrävande att ta sig till personen och sen luska ut felet.
Men med ett gratis fjärrstyrningsprogram som till exempel TeamViewer så kan du enkelt sköta det direkt från ditt hem.

Programmet är väldigt enkelt att använda så du behöver enbart förklara till vilken webbsida personen du ska hjälpa ska surfa till och sen följa dom enkla instruktionerna.

TeamViewer

När programmet är installerat så startar ni båda TeamViewer på era datorer. Direkt så kommer det stå ID & lösenord i ena hörnet av ett fönster och det är dessa uppgifter du som ska hjälpa den andra personen ska skriva in i rutan Partner-ID, sen behöver du bara ansluta och förhoppningsvis så kommer du se och ha tillgång till personens skrivbord och kan styra både tangentbord och muspekaren.

Installationsfilen tar cirka 15 MB och programmet finns för Windows, Mac, Linux, Chroms OS, Android, iOS, Windows App och Blackberry.
Programmet är helt gratis för privatpersoner men inte för företag.

Ladda hem TeamViewer här gratis!

Gratis officepaket av riktigt hög kvalitet! (Windows, Mac, Linux)

Om du söker ett riktigt bra officepaket som har det mesta man kan önska sig att ett officepaket ska ha så bör du ta en titt på LibreOffice.

Det passar ofta både hemanvändare och även för större företag. Varför betala dyra avgifter för ett officepaket när det finns gratis alternativ som gör jobbet minst lika bra? Det är ett riktigt bra alternativ till Microsoft Office.

Vad innehåller LibreOffice?
LibreOffice innehåller en riktigt bra ordbehandlare som heter Writer, Impress som är till för att skapa multimediapresentationer, Draw där du kan skapa diagram och skisser, Base är databasgränssnittet för LibreOffice, det kan både skapa och importera befintliga databaser, Calc som hjälper dig med med avancerade siffror och uträkningar och Math som är en enkel ekvationsredigerare.

Libre Office

Det är kompatibelt med alla stora konkurrenters filformat. Du kan importera och exportera filer från till exempel Microsofts Word, Excel, PowerPoint med flera.

LibreOffice finns på fler än 30 olika språk och till de flesta operativsystem, såsom Windows, Mac OS X och Linux.

Installationsfilen ligger på cirka 213 MB.

Ladda hem LibreOffice här!

Photospills är ett gratis program för att skapa bildcollage

Photospills är ett gratis program du kan använda för att skapa foto/bildcollage. När du installerat programmet så får du prova det i 25 dagar utan registrering men själva registreringen är helt gratis och du får då fortsätta använda programmet som vanligt.

Photospills

Det finns massor av olika mallar och annat man kan använda för att skapa sitt bildcollage och på deras webbsida så finns det ännu fler som du kan ladda hem. Det finns även enkla guider som beskriver hur du skapar ett visst bildcollage.

Om du vill editera dina bilder innan du använder dom i ditt bildcollage så rekommenderar vi gratis programmet GIMPShop.

Installationsfilen för Windows tar cirka 12.6 MB.

Ladda hem Photospills här!

Få Bitcoins utan att betala för dom, såhär gör du!

Har du hört talas om Bitcoins men inte riktigt förstått vad det är? Det kan kort beskrivas som en digital valuta som stigit enormt i värde och verkar fortsätta att klättra högre och högre.

Det finns en webbsida som heter Freebitcoin där du varje timme kan klicka på en knapp och därefter så vinner du en summa Bitcoins beroende på vilket nummer mellan 1 och 10,000 du får. Du kommer alltid att vinna något men oftast blir det lite, men det är ju bättre än ett normalt lotteri där man oftast inte vinner något alls.

Visst kan det kännas trist om man inte vinner mycket men tänk på att du spelar helt gratis varje timme och dessutom så är det inte omöjligt att värdet på dina Bitcoins stiger enormt mycket mer än vad det är värt idag. Och givetvis kan du ha tur och få in en riktig jackpott!

Du kan enkelt skicka vidare dina Bitcoins från sidan till en annan Bitcoin-adress om du senare skulle vilja göra det.

Lotteriet är helt gratis att spela och du behöver bara ange din email och ditt lösenord för att registrera dig på webbsidan.

Freebitcoin

En vän köpte 50 Bitcoins för cirka 3 kronor styck för ett par år sedan och just nu (25/8/2017) så är dom värda 1,743,913 kr, nästan 2 miljoner kronor och han betalade enbart 150 kr för dom då. Tänk om dina gratis Bitcoins stiger i värde på samma sätt? Chansen finns att du tjänar massor av pengar helt gratis men det gäller att du sätter igång redan idag.

Ta chansen och registrera dig idag och spela om gratis Bitcoins varje timme!

Registrera dig och få gratis Bitcoins nu!

Hur du enkelt surfar på Darknet – Gratis program!

Man hör oftare och oftare ordet ”Darknet” i nyhetsmedia. För att komma åt de webbsidor som finns på Darknet så behöver du speciell programvara installerad. Det är dock väldigt enkelt att komma igång. Genom att ladda hem Tor Browser och installera programmet så har du allt du behöver för att besöka darknet-sidorna.

Tor Browser

Det finns många anledningar till varför folk använder Darknet. Ofta handlar det om anonymiteten som det erbjuder. Med en vanlig webbläsare så samlar webbsidor väldigt ofta in mycket information om dig utan att du ser det. De kan genom din IP se ungefär vart du bor, vad för webbläsare du använder och mycket mer och viss information kan vara väldigt personlig, sånt som man inte vill ska kunna komma ut.

Webbsidornas på Darknet slutar alltid på ”.onion”. Du kan inte hitta sidor på Darknet genom att använda en vanlig sökmotor som till exempel Google.

Tor Browser finns att ladda hem gratis för Windows, Linux och Mac.

Du kan ladda ner Tor Browser här!