Vet du något bra program, spel, tjänst eller något annat slags gratis erbjudande. Tipsa oss med hjälp av formuläret nedanför!

[contact-form 1 “Contact form 1”]

2 Responses to Tipsa Oss

  • NTRconnect Fjärråtkomst
    Säker fjärråtkomst till PC och Mac som är tillgänglig när som helst och från vilken dator som helst. NTRconnect Free ger möjligheten att komma åt e-post, filer och mappar på upp till två datorer. NTRconnect Pro erbjuder en komplett fjärråtkomstlösning för att ta full kontroll av vilken fjärrdator som helt. Det är enkelt att flytta filer mellan din lokala dator och en fjärrdator. Huvudegenskaperna i NTRconnect Pro: Filöverföring, avancerad nyckelkortssäkerhet, Wake-on-LAN, möjlighet för att spärra tangentbord, mus och skärm.

    download: http://www.ntrconnect.com/main/pad/ntrconnect_EN.exe

  • du och nyima
    det var en varm sommardag som ingen minns bara du ocj jag för det var dagen jag träffade dig du tittade på mig det var en varm solig dag det var en underbar dag det var dagen vi fan varandra vi höl varandras händer för det var sommar och sol jag kännde doften av viol alltig hade slgit om grönt alltig var så skönt för det var sommar och sol jag kännde doften av viol och du var glad och cool du och jag jag och du vi två här och nu för det var dagen jag träffa dig när jag såg dig för första gång det var därför mitt hjärta brast till sång du log så fint mot mig jag log så fint tillback för det var sommar och sol jag kännde doften av viol allting har slagit om till grönt allting var så skönt för det var sommar och sol jag kännde doften va viol och du var glad och söt och cooldu och jag jag och du vi två här och nu för det var dagen jag träffar dig du och jag jag och du det var dagen jag träffar dig vi fann varadra jag och du det var dagen jag träffade diggg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *