Battlefield Heroes – Gratis Krigsspel

Uppdaterat: * Battlefield Heroes är inte längre lika för alla då man med riktiga pengar kan köpa bättre vapen än de som inte använder riktiga pengar. Men det gårt fortfarande att spela spelet gratis.

Battlefield Heroes är ett spel som släpps av samma företag (Dice) som släppt de mer kända Battlefield-spelen. Till skillnad mot andra Battlefield-spel så är Battlefield Heroes gratis att spela. Du spelar mot andra personer över internet. Ju mer du spelar, desto mer stiger du i level och får tillgång till nya vapen, kläder och andra saker.
Grafiken i Battlefield Heroes ser ut som den är tecknad, till skillnad mot de andra spelen som fokuserat mer på realism.

Battlefield Heroes - Gratis Krigsspel 1

Battlefield Heroes - Gratis Krigsspel 2

Hemsida: Battlefield Heroes

6 svar på ”Battlefield Heroes – Gratis Krigsspel”

  1. De verkar va ett riktigt grymt spel, tror att jag ska testa det lite senare. Jag tycker att det verkar vara en gullig grafik från screenshotsen.

  2. Att man kan köpa bättre vapen stämmer väll inte, vad jag förstått kan man köpa _snyggare_ vapen, dvs. samma vapen men med en snyggare design för pengar!?!?

  3. Ok, loggade precis in på BH och insåg att du hade helt rätt, tänkte på de stylade vapnen men allt är ju försämrat om man inte betallar… Jag som spelat otaliga timmer… Tänker inte tvingas att betalla, skiter heldre att spela, skitspel!

  4. de som är dåligt med bfh som de förkortas är att om man vill lvl fortare så moste man betal för bätre vapen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.