Den bästa gratis anteckningsappen för Android

Vi har provat massor av gratis anteckningsappar för Android. Det finns många bra att välja bland. Problemet är att det finns ännu fler dåliga anteckningsappar till Android som är fulla med reklam.

Den anteckningsapp vi fastnade för heter Neutrinote och det är just den som vi för tillfället skulle klassa som den allra bästa av de appar vi provade.

Android Appen är gratis (Open Source) att använda, det finns ingen tidsbegränsning, och det finns heller ingen reklam. Den startar snabbt vilket är ett stort plus när man bara vill skriva ner någon anteckning snabbt.

Neutrinote sticker ut från mängden och erbjuder en rad funktioner som gör den mer användbar än andra gratis anteckningsappar.

Screenshot av programmet NeutriNote

Och även fast det finns fler extra (givetvis valfria att använda) funktioner i Neutrinote så innebär det inte att den är knepig att använda på något vis. De extra funktionerna är valfria.

Appen har ett snyggt och lättanvänt gränssnitt som gör att användaren snabbt kan skapa och organisera sina anteckningar. En annan riktigt bra funktion är möjligheten att synkronisera dina anteckningar över flera enheter.

Med Neutrinote kan du komma åt dina anteckningar från din smartphone, surfplatta eller dator, på det viset har du all viktig information tillgänglig oavsett var du är. Neutrinote har också funktioner för att du ska kunna dela upp dina anteckningar i olika mappar om du vill det.

Det finns också sökfunktioner som gör det möjligt för användaren att snabbt hitta specifika anteckningar.

Med taggar och nyckelord kan du enkelt kategorisera och märka dina anteckningar för enkel hämtning senare. Den här funktionen är perfekt när du har en väldigt stor samling anteckningar och behöver hitta specifik information snabbt.

Om du inte skulle gilla appen så prova i såna fall på programmet Joplin som finns till både mobila enheter och datorer.

Ladda ner NeutriNote gratis, klicka här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.