Gratis Heroes Of Newerth Invites

Vi har hittat en ny sida där det i skrivandets stund finns cirka 36,000 Heroes Of Newerth-invites kvar, sidan hittar du här!

Heroes Of Newerth Gameplay Video:

Heroes Of Newerth är ett spel som är inspererat av DotA (Defense of the Ancients) som är en slags “mod” till Warcraft 3. Heroes Of Newerth är dock ett eget spel och ingen mod. Spelarna delas in i 2 lag. Varje spelare styr varsin “hero”. Målet är att förstöra en slags byggnad hos det andra laget. Man ”levlar upp” sin hero på samma sätt som man spelar med heroes i Warcraft 3.

Här kan du få din Heroes of Newerth-BETA-key!

241 Comments

 1. En invite skulle sitta riktigt fint!

  Tack på förhand!

 2. Skulle hemskt gärna vilja ha en invite! Med tanke på att jag är den enda som inte har account av alla mina kompisar och dom vill att jag också ska fixa för HoN är sinnes roligt xD

  Tack på förhand :>

 3. Det skulle vara hur gött som helst om man kunde få en invite, känner flera som spelar och har försökt ett bra tag att få en + att jag älskar dota. Har testat HoN av andra och det är riktigt bra, minst lika bra som originalet.

  Tack i förhand, ses online! (förhoppningsvis)

 4. Daniel, Niklas och Julius, ni har precis fått varsin invite. 🙂

 5. Tjena, jag skulle verkligen vela ha en cd-key till HoN eftersom att alla mina polare spelar det och ja skulle gärna vela spela med dem. Jag har spelat DotA i flera år och älskar det, men det skulle vara kul att pröva någonting nytt nu. Dessutom, sitter jag på ett LAN nu och vill gärna ha en nyckel snabbt, så ett snabbt svar är uppskattat.

  Tack på förhand 😀

 6. Jag skulle gärna vilja ha en invite! Tack på förhand!

 7. Skulle inte tacka nej till en invite. Har hört väldigt mycket bra om det här spelet 🙂

 8. En invite vore helt klart inte fel! Tack på förhand!

 9. tjena, skulle va sjukt schysst om jag kunde få en beta key:)
  Vill verkligen testa HoN då jag lirat Dota ett bra tag och är sugen på ngt nytt i samma stil!

  Tack

 10. Fler nycklar har blivit utskickade.

 11. Tjenare jag skulle jätte gärna vilja ha en invite en polare säger att det äger har aldrig testat dota och sånt så jag skulle gärna vilja ha en beta key

  tack : )

 12. Hej skulle gärna vilja ha 2 keys. Till mig och en polare. Men om det ej går så tar jag gärna 1 istället 😀

  Mvh Erik

 13. Vore GRYMT schysst om man kunde få en beta-key, då jag har fyra kompisar som spelar och de tjatar om att de vill kunna fylla ett helt lag! Gratissaker.com äger! =)

 14. Är väldigt sugen på att testa HoN därför att jag har hört från kompisar att det 1000 gånger roligare bättre grafik tex. Skulle liksom varit nice med en beta key. Tack i förväg

 15. Fler har fått invites. 😉

 16. Här sitter jag utan beta-key medans min polare lirar för fullt! Skulle verkligen uppskatta om jag också kunde få en invite.

  Tack i förhand!

 17. Hej jag undrar om jag skulle kunna få en invite det flesta av mina polare har det och säger att det är grymt kul.

  tack i förväg.

 18. Hejhej! Skulle verkligen vilja testa detta då jag är ett enormt fan av dota och lirar de i princip hela tiden.

  / Tobias

 19. Hej, verkar vara ett otroligt bra spel. Spelar mycket DotA och skulle gärna testa det här.

  Tack på förhand,
  Fredrik

 20. Tjena. Spelat mycket dota själv och är grymt intresserad av att testa detta spel!

  Tackar. /Oscar

 21. Skulle gärna vilja få en invite 🙂

 22. hej, skulle vilja ha en invite för att jag älskar dota och alla mina polare lirar det men nu har de börjat med heroes of newerth och jag är den enda som inte har fått en beta-nyckel. riktigt bra spel och jag lirar det mycket

 23. tjena jag vill gärna ha en invite för alla anndra mina kompisar spelar det så sitter jag själv med gamla dotan:D

 24. Oskar Hagström

  Tjena!

  Det är så att i snart 3 år har jag lirat wc3, mitt favoritspel, helt klart! För några veckor sedan fick jag reda på att detta spelet hade kommit ut och att de vänner jag lirade WC3 med hade switchat från Wc3 till detta och att de hade fått invites från någon annan hemsida. Jag hade dock oturen om att inte få invites där ifrån eftersom att dem hade tagit slut.

  I mån om detta söker jag min lycka här. Jag är en kille som verkligen skulle ta vara på min chans om att få spela detta spelet, och försöka bli något i en annan värld, där jag förhoppningsvis kan lyckas. Beta version eller inte, det spelar ingen roll. Jag tar chansen hur det än är, och jag får!

  Jag hoppas verkligen att det finns möjlighet kvar att få en invite.

  Tack på förhand

  /Oskar

 25. Vill ha en invite för att spelet verkar kul helt enkelt. Lite kortfattat men mer än så har jag inte att säga… hehe.

 26. Hejhej jag har letat keys till HoN skit länge :I inte hittat någon än så snälla snälla kan jag be och få en key skicka till min hotmail tack på förhand tack tack =)

 27. Hej jag har kört dota i ett år nu och har tröttnat lite, på grund av att det inte är särskilt nytt, inte så bra grafik och anpassat efter warcraft 3 med grafiken och de olika magierna osv.
  Men nu när jag har sett filmer om hur Heroes of Newerth är, vilken bra grafik det är, de olika hjältarna man kan vara och helt enkelt att det är ett eget spel gör att jag vill kunna spela det väldigt mycket. Det som också gör att jag vill spela det är att alla mina kompisar har det.
  Så jag har försökt att få tag på en invite varsomhelst men har ännu inte fått någon. Så jag hoppas jättemycket att jag får en invite är för det här är min sista chans, jag har försökt överallt.
  Så om ni inte redan har gett ut alla invites så tackar jag så mycket på förhand
  // jim

 28. Hej, skulle gärna vilja ha en invite till HoN! Började nyss spela DotA och har vant mig vid att få duktigt med pisk av mina kompisar. En beta key innan alla andra byter kanske åtminstone ger mig nån chans att ge tillbaka..

 29. Hej jag skulle gärna vilja ha en invite, jag tittade på idag när en som jag känner spelade det, det värkade mycket häftigt och det skulle vara grymt och jag fick en invte. Tack i förhand.

 30. Peter Andersson

  Tjenna, är redigt sugen på detta, har inte spelat dota på flera månader nu, så detta skulle vara de ultimata 😀
  Tack!

 31. Jag har spelat dota i snart 4 år och jag är väldigt taggad på det här spelet 🙂 Har kikat på massor med videos om det och det verkar vara en förbättrad version av dota, skulle inte sitta fel med en beta key till detta. Tack på förhand!

 32. Magnus Magnusson

  Tjabba, jag ahr spelat dota väldigt länge till slut hörde jag talas om det här spelet. Grafiken och spelkänslan verkar tom bättre en Dota. Skulle inte sitta fel med en Beta key. tack på förhand

  hoppas ni ahr några kvar:)

 33. E skit sugen på att spela den hära spelet 😀 tom mina kompisar spelar det så skulle vara ganska schysst om jag fick en invite 😀
  tack i förhand 😀

 34. Är det slut på invites eller finns det fortfarande att tillgå? =)

  Om det finns kvar, skulle det kunnas avvara en för mig?

  Mvh

 35. invite, invite, invite… vad är jag utan en beta-key?:)

  om man skriver detta 05:27 och är helt flummig av att spela hela natten förkännar man en invite:). Ska fortsätta spela nu och hoppas på en beta-key.

  Tack på förhand!

 36. Tjenare, jag är ett stort fan av DotA och har alltid gillat det, men nu har mina vänner på något sätt hittat en invite til HoN som verkar vara riktigt roligt! Jag skulle gärna vilja ha en invite så att jag kan spela med mina vänner och testa detta nya spel som ser ut att vara jättebra.
  Tack på förhand. =)

 37. Hej, jag skulle gärna vilja ha en beta key eftersom jag var ett stort fan av dota för inte så länge sen och jag vill börja igen med mina kompisar. Tack på förhand.

 38. Hej!
  Jag är en gammal dotaräv som spelat dota sedan version 5.84(!) och hörde nu talas om Heroes of Newerth som verkar vara sjukt coolt samt bättre än dota vilket resulterar i ett grymt spel antar jag.
  Skulle gärna ta emot en beta-key med glädje.
  Tack på förhand
  MVH Putte 🙂

 39. Jag vill gärna ha en beta key så jag kan registrera ett beta account och börja spela,Min syrras pojkvän har HoN och jag har fått prövat det spelet , nu vill jag gärna ha det för grafiken äger sönder och spelet har mer heroes och sånt..Kul,kul,kuuul

 40. HEJ! ja skulle jätte gärna vilja få en beta key, jag har spelat DotA länge och nästan allla mina kompisar har fått en beta key förutom jag

  Tack på förhand

  Hugo

 41. Hej!
  Jag har lite samma problem som de andra som har skrivit här. Jag har nämligen länge letat efter en Beta-key, men alltid snubblat på målsnöret. Nu har nästan alla mina kompisar lyckats få tag i en och jag har inte kunnat hitta någon. Jag har dessutom problem med min wc3, det funkar inte längre, så jag kan inte ens köra DotA.
  Jag hade blivit jättetacksam om jag hade fått en invite!
  Tack på förhand!

 42. Tjenare!
  Jag har alltid varit ett stort fan av DotA och jag har faktiskt blivit rätt fascinerad av HoN, många av mina polare har redan fått en key o sitter därför o spelar det ganska ofta, känner mig ganska utanför, därför skulle det vara hyggligt om ni kunde skicka mig en beta key!
  MVH Koof!

 43. Tjena!

  Skulle vilja bli tilldelad en key ifall möjligheten finns.

  Tack på förhand!

 44. Tjo!

  Önskar en invite så att jag kan spela med alla kompisarna.. Behöver lite betapress så att man kan ösa när det blir retail sen!

  Väl mött!
  Mvh

 45. Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha en invite. Det är så att mina polare sitter och spelar det hela tiden och jag som är en riktigt hardcore gamer blir jättesugen av det. Det riktigt kliar i fingrarna när de pratar om det… Så snälla bota min sjukdom och ge mig en invite. Kanske har kliat sönder mig imorgon och då är det ju försent för då mister världen en seriös Homo Sapiens Gamerius och vi är redan få.
  Det kliar jävligt mycket redan nu..

  Kli på förhand. 🙂

 46. en invite skulle sitta fint Tack på förhand

 47. Tjena! Skulle så gärna vilja haft en invite! Verkar ju grymt kul de här spelet. Spelat dota nu i flera år, så de vore kul att testa nåt nytt

 48. Hej!
  nu har jag letat efter en nyckel uppemot en månad eller två. jag har spelat DOTA i över 4år och börjar tycka att det är för mycket samma sak varje dag. hade mer än gärn avelat ha en nyckel
  så snälla kan jag få en nyckel MVH JONAS
  men har inte någon hotmail så skicka till denna [email protected]

 49. Johannes Petersson

  Hej! jag skulle bli väldigt tacksam ifall jag fick en invite till HoN eftersom jag har spelat dota väldigt länge och nu finns det ett nytt dota spel med uppgraderad grafik vilket jag har saknat lite i det gamla dota från wc3 platformen… jag har ett par vänner som provar det just nu och dom sa att jag skulle ta chansen och försöka få en invite för att det är grymt roligt!!, och är det lika roligt som vanliga dota så måste detta bli en upplevelse utöver det vanliga!. Jag hoppas verkligen att även jag kommer få chansen att få bli en beta-testare!

  tack på förhand // johannes

 50. Tjena, ur min gamla dotaklan har 3st fått HoN invites och bara väntar på att jag å brorsan ska få tag i betakey också 🙂 hoppas ena inviten löser sig idag 🙂 tack på förhand /Lars

 51. Hejsan! jag har spelat dota i 3.5 år nu och jag är trött på allt lagg och alla som leavar. sen fick jag höra om HoN där man spelar utan lagg och om man råkar disconnecta så kan man joina igen inom 6 min:) jag spelade det hos en kompis och det är grym grafik, det skulle passa fint på min 24# skärm med full hd 🙂 så det vore ett stort tack om det fanns en möjlighet att få en beta key. tack på förhand/alex.

 52. Skulle gärna vilja ha en invite, verkar som ett roligt spel 🙂
  Tack!

 53. Tja! Ett nytt spel att pressa skulle vara roligt, inget fel på dotA men lite variation i vardagen har väl inte skadat!? Särskilt roligt att vara med från början vid en ny release vilket jag tyvärr inte var med dotA, nu kan jag nog bli dock! 😉

  mvh

 54. Hej! Skulle man kunna få en invite? (:

  [email protected]

 55. skulle gärna vilja få en HON key för jag sitter timvis och kolalr på mina poalre när dom lirar det. tycker att det är ett skit snyggt spel och ser fram emot det! :D:D

  // andy

 56. tjena! skulle gärna vilja testa detta tuffa spelet. älskar grafiken och dom coola gubbarna! många av mina kompisar lirar med så vill gärna testa med dom! 😀

 57. Tja, skulle gärna vilja få en invite har en hel del kompisar som lirar och skulle också gärna spela med dem och också prova på detta spelet. Har spelat en hel del DOTA så att få prova på HoN skulle vara riktigt kul och skulle uppskattas högt…
  //Andy.

 58. Tja skulle gärna ta en key alla mina polare har börjat lira och jag kunde inte få tag på en i tid

 59. Jimmy Högberg

  Hej har lirat dota sen det kom sne har mina vänner förespråkat det här spelet så jag måste prova det och hoppas jag får chansen till det 🙂

  mvh jimmy

 60. Skulle gärna ta en key 😀 Blir ihjältjatad på att jag inte har det >.>. Snälla.

 61. Skulle gärna vilja ha en beta key, har lirat dota nu i 3 år och skulle verkligen vilja ha en beta key.

 62. tjena ;), jag skulle vilja ha 1 key, varför? ja föratt jag har spelat DotA länge och när min morbror visa mej detta spelet tyckte det såg så mycket bättre än WC3 DotA så jag e jävligt sugen att få 1 och du e den jag kan försöka lita på att få 1 key,har 12 kompisar som har spelet och dom fick ba inv av sina kompisar och det stör mej väldigt mycket att dom har inga invites så jag letar lite överallt men jävligt schysst att du delar till alla som letar 😀 ni e sånna världen behöver mer

  aja tillbaka till HoN,bra grafik bra items,bra heros och banorna e sköna 😀 dotA mest har sin gamla bana

  (förlåt om min svenska va dåligt)

  aja hoppas jag får 1 och ha 1 bra dag ses!

 63. Hej, Riktigt sugen på att prova betan, så tar tacksamt emot en key om någon har! 🙂

  [email protected]

 64. jag har spelat DotA sen År 0, har spelat varje dag, o nu kommer detta, det e ett MÅSTE att spela!

 65. Jag är en av de få tjejjer som spelar mycket DotA och jag skulle gärna vilja få chansen att testa på HoN också.

  Tack på förhand. =)

 66. ja måste verkligen ha en invite ! blir trött på att jaga runt efter dom xD alla vänner spelar å ja blir så avundsjuk 😛 så snälla langa en invite till min mail 😀

 67. Hejsan, jag skulle uppskatta en invite grymt mycket. Nästintill alla mina IRL kompisar spelar HoN och jag är grymt sugen på att börja… Har dock problem med att hitta en ’key’.. Skulle varit riktigt schysst om man kunde få en invite. 🙂

  Jag skrev in min email däruppe men för att vara säker så gör jag det igen 🙂

  [email protected] hade vart grymt nice 🙂

 68. Jo jag har väntat på denna betan i ett år nu. Visste inte att det var closed beta så jag har inte fått någon beta key.
  Tack på förhand

  [email protected]

 69. Tjenare! Hade suttit riktigt fint med en invite, ser grymt kul ut och skulle vilja prova på! Söker just nu efter ett nytt spel att lira lite så hade passat underbart! Tack för mig

 70. Hej,
  Jag har spelat DotA i flera år och älskar det, men det skulle vara kul att pröva någonting nytt. Därför hade varit så gött med en Heroes of Newerth Beta key.

  Tack på förhand!

 71. hej. har spelat dota sen när det har kommit ut och det var jätte kul . och nu har jag hört från min m8 att icefrog har gjort egen dota inte på wc3 . vore jätte nice om du kunde skicka en beta key till mäjj . snälla ivita mäjj 😀 😀 . Tack på för hand =)

 72. Tja!
  Jag skulle bli galet exalterad om jag kunde få en invite till HoN! Har flera polare som tjatat att jag ska få tummen ur röven och skaffa det så jag försöker nu slå slag i saken och försöka få en!

  ses ingame
  GLHF..

 73. Jag tycker det vore fantastiskt om man fick ta del av denna beta. Jag tror verkligen grabbarna från S2 är något på spåret med att köpa rättigheter till populära mods och sedan förfina dem, hela tiden i samråd med en lojal publik.

 74. ja,det skulle sitta fint med en invite,för att alla värkar ha tat slut och dota är ett spel som jag verkligen gillar och HON (de nya dota) värkar roligt ^^

 75. Har spelat Dota i många herrans år nu. Hade varit kul att testa konkurrenterna. 🙂

 76. Tjena. Jag skulle uppskatta en beta key då jag tycker spelet verkar jäkligt roligt 😀 Har sett en del videos på youtube och det verkar grymt. Jag har spelat DotA i många år och har bara suttit o väntat på det här.

  [email protected]

  Tack 🙂

 77. Tjenare, jag är ett stort fan av DotA och har alltid gillat det, men nu har mina vänner på något sätt hittat en invite til HoN som verkar vara riktigt roligt! Jag skulle gärna vilja ha en invite så att jag kan spela med mina vänner och testa detta nya spel som ser ut att vara jättebra.
  Tack på förhand. =)

 78. Pascale Linden

  Hej!
  Jag hade älskat att få en invite. Har läst om detta spelet i över ett år nu och är sjuk sugen att spela. Har letat efter invites i flera dagar men kommer inte åt någon så nu vänder jag mig åt er! Snälla, en invite hade varit underbart!!

 79. Tjena, skulle gärna vilja ha en invite då detta spel verkar sjukt roligt!

  Tack på förhand

 80. Hallå, skulle man kunna få en invite, verkar som ett roligt spel.

  Tack på förhand

 81. Jag skulle gärna vilja ha en invite är den enda som inte har det och det finns inga kvar någonstans :/ Skulle vara ganska tacksam om jag skulle få en vill verkligen ha en 🙂 ett stort tack om jag får en 🙂

 82. Invite till detta vackra spel vore högt uppskattat! Enormt DotA fan här som just upptäckte HoW. Har en kompis som redan spelar och vore kul kunna vara med 🙂

  Tack på förhand! (=

 83. Rättelse: HoN skulle det såklart stå 😛

 84. tjo 🙂

  är riktigt interesserad av en beta nyckel alla polare säger att det är grymt kul så vill gärna testa det är spelet

 85. Hej ! 😀 jag skulle jätte gärna viöja ha en gratis invite,, för jag har spelat DotA i många år nu så vill jag tästa det här ( HoN ) men kan ej hitta ngn nyckel till det 🙁 så jag skulle gärna vilja ha en

 86. Jag skulle gärna vilja ha en invite, då jag och ett par vänner är väldigt intresserade, men ingen fått tag på en invite.

 87. Skulle vara riktigt kul att testa.

 88. Tjena!

  Väldigt intresserad av en Beta key.
  Det verkar som om alla som skrivit här är ensam i kompiskretsen som inte fått en BETA key, Men för min del hade jag blivit den första i min.’

  Har tidigare spelat SW:G WOW, Warhammer, age of conan, DOTA, Everquest och guild wars och är verkligen sugen på något nytt som inte är skit.

 89. admin ?

  Admin: Japp, whats up?

 90. Hej! Jag är väldigt sugen på att testa och även börja spela HoN. Min polare har börjat tjata på mig och det verkar vara en otroligt bra spel om man gillar DotA, vilket jag gör. Faktum är att det enda spelet jag lirar e DotA men är sugen på något som är bättre och roligare. Hoppas att ni kan hjälpa mig att få vara med och lira detta nya coola spel.

  Mvh Jensen

 91. hopppas ni får in några beta – keys 😛 måste man skriva sin e-mail här me isf : [email protected]

 92. Gärna en key till mig!

 93. Hej ! 😀 Jag har letat genom varända sida som jag har hittat på google men hittar ingen key ;( Alla mina komoisar spelar detta spel så jag skulle mer än gärna vilja ha en key 🙂 jag skulle vara hur tacksam som hälst om jag fick en 😀 så snälla snälla kan jag få en key ? 😀 snälla

 94. Hej alla mina vänner har beta nycklar och dom vill att jag ska börja spela med dom. Så det vore jätte snällt om man skulle kunna få en invite 🙂 tack på förhand!

 95. Strunta i alla dessa bollar ovanför mig, främst då jag har spelat dota i ett flertal år och vet hur spelet fungerar och därför bör vara närvarande vid BETA-testandet av detta spel. Vidare så har jag en vän som lirar. Tack på förhand.

 96. Tja tja. Jag älskar att spela dota och vill jättegärna ha en invite till HoN, det verkar asfräckt. Har även några kompisar som spelar och som vill att jag ska börja. Spelar dota nästan varje kväll men vill gärna spela HoN istället!

  Tack på förhand, cheers!

 97. jag satt å lirade dota när diskutionen om Heroes of Newerth kom upp. Tänkte att detta måste man ju bara prova, synd bara att inte vem som helst kan tanka hem det och köra! Så det hade ju varit trevligt om man skulle få chans att lira!

 98. Verkar sjukt najs 🙂 har de hemma men har ett problem när jag ska göra ett ACC … jag ska skriva in min Email men kan inte skirva @ <———– … vilket gör att jag inte kan göra ett acc 😛

 99. Hejsan jag brukar alltid spela dota så snackade min polare om Heroes of newerh som värkar äckligt coolt så jag undrar om man kunde få en beta-key 🙂
  tack på förhand!

  Mvh Erik 🙂

 100. Hej jag har några kompisar som lirar Heroes of newerth undrar om jag kan få en beta-key så jag kan lira med mina polare. 🙂

  MVH JOCKE! 🙂

 101. Tja :D, jag och mina polare har letat riktigt länge för att få tag på en HoN nyckel men vi fick aldrig någon. Jag blev medlem på Playstar.se men det var bara slöseri med tid man fick vänta i 2 dygn för att få en nyckel men när man väl blev medlem var nycklarna slut :(. Jag skulle vara jäkligt tacksam om jag fick en nyckel.

  Mvh Dejan

 102. har 5 polare som redan spelar med Sj har man ingen nyckel kan någon plzpzlpzlzp invita:P
  [email protected]

 103. Hej 😀 Jag har letat genom varända sida på hela google tror jag men inte hittat ngn nyckel 🙁 jag har kompisar som spelar detta spel och skulle också vilja börja göra det 🙂 så snälla snälla kan jag få en nyckel ? jag skulle vara hur tacksam som helt om jag fick en 🙂 så snälla snälla snälla ! 🙂

 104. Jag hoppas jag verkligen kan få en denna gång! Alla mina polare snackar om detta, jag har försökt få på massa utdelningar men missat alla… Jag vill VERKLIGEN ha denna key så jag kan överaska mina polare ingame.

  [email protected]

 105. Jag var (är ingen har utmanat mig om tronen än) kungen på dota , så är sugen på att smiska några n00bs även på detta spel. Att inte ge mig en invite vore ett brott…

 106. Jag tycker jag förtjänar en beta key lika mycket som alla andra, men ni väljer vilka ni vill ska ha. Anledningen till att jag borde ha en är att jag inte har råd med att köpa WC3 i affären. Mina kompisar har detta spelet och dom vill gärna att jag ska spela med dom. Jag vill ju klart spela med dom, men har inte en chans för att: 1. Jag har ingen beta key, 2. jag kan inte spela WC3 för att jag inte har råd med det. Det hade varit schyst om jag skulle få en, för jag gråter nästan av längtan.

  Min mail är: [email protected]

 107. Tjenare, har många kompisar som lirar detta spel och vill verkligen köra med dem, min brorsa lirar också det så skulle va Grymt om jag kunde få en invite! Tusen tack på förhand!

  [email protected]

 108. hörde att det här ska vara bättre än dota. vore schysst att få pröva då jag spelat dota i 5 år men tröttnat på att folk leavar hela tiden och det dåliga uppförandet i chaten hela tiden. ge mig en betakey tack. ^^

 109. Hej där, skulle jag kunna få en beta key, jag har massor med kompisar som kör detta spel, och jag skulle GÄRNA vilja testa det. Jag är ett huge fan av DotA och strategi spel, så det vore skit schysst om jag skulle kunna få en

 110. Men tjenare, anledningen till att jag skulle vilja ha en key är för att jag har spelat dota ett bra tag nu. Några av mina kompisar har skaffat HoN men har dock inga invites. Skulle vara fett nice med en invite för att spelet verkar helgrymt och en aning mer utvecklat än DotA 😉

 111. Jag måste bara ha en beta-key om ni får in nån. Verkar ju sjukt bra spel iaf. Kommer kirra dirr1 om det är så bra som det ser ut. :O helt awesome! Betakey, snälla!

 112. hej! jag har spelat dota så väl public, med vänner så som garena jag anser själv att jag har bra ”dota skills” när jag fick höra om detta spela blev jag så klart nyfiken så jag googlade lite och kollad på youtube om det och då blev jag kär i det det skulle va as ballt om jag fick en beta key kommer defenetivt köpa spelet när äkta varan kommer 🙂

 113. Hej alla mina kompisar spelar detta spel just nu och säger att det är som dota. själv har jag varit ett DOTA fan i ett x antal år och skulle välldigt gärna vilja testa.MVH// [email protected]

 114. Tja skulle älska att få en invite till det här spelet då alla mina polare lirar det och har spelat dota sen pre-TFT. [email protected]

  Mvh Hugo

 115. tjena skulle väldigt gärna villja ha en heroes of newerth invite spelar dota mkt men alla mina polare har gått över till heroes of newerth skulle vara mer än mkt tacksam om man kunde få en invite åxå:P tack på för hand mvh sebbe

 116. tjena skulle väldigt gärna villja ha en heroes of newerth invite spelar dota mkt men alla mina polare har gått över till heroes of newerth skulle vara mer än mkt tacksam om man kunde få en invite åxå:P tack på för hand mvh sebbe min hotmail = [email protected]

 117. jag har körtelfeber o fördriver timmarna med o spela harpan(KUL NEJ), SNÄLLA ge mig en beta-key 🙁

 118. Hejhej! förstår inte hur pusha.se kan få tag i massa sånt här!?:D Ni har ju allt som man behöver! Skulle uppskatta jävligt mycket om jag får en invite har pressat dota alltförlänge krävs förändring! MVH/ theo

 119. Skulle vara skoj å få en beta invite! Har ett par polare som lirar HoN just nu. Är så jäkla sugen på att prova spelet själv, haha.

 120. Tjenare!

  Är jättesugen på att spela HoN och hoppas att någon kan skicka en invite till mig på.

  [email protected]

 121. HEROES OF NEWERTH!
  En del av mina clan medlemmar sitter och spelar detta så man blir lite sugen att testa det. Hade uppskattats värkligen om man kunde få en invite

 122. Hej!
  Ni är helt totally awesome om ni kan kirra en HoN invite till mig, alla mina klasskompisar sitter och nöter det, och det verkar sjukligt najs! 😀

 123. Ni som har lämnat kommentarer nyligen. Läs inlägget innan ni kommenterar så löser det sig nog med invites. 😉

 124. yja skulle gärna vilja ha beta key plz

 125. För dem som vill ha HoN Beta key, så kan man gå in på facebook och söka på Heroes Of Newerth, bli deras fan. Sen trycker ni på updates, där inne finns en länk till deras hemsida och där kan man registrera sig och få beta key. gjorde det igår, tar bara några minuter. MAN KAN BARA GÖRA DET 1 GÅNG PER IP, så är ni flera i lägenheten synd för er

 126. Förresten, är ni flera i familjen som vill ha beta key kan ni göra som så att om ni har trådlöst internet och en granne utan skyddet internet kan ni koppla upp er på hans och registrera 😀

 127. Okej ignorera mina kommentarer, såg nyss att beta keys skulle bara varit tillgängliga i 1 dag, vette fan om det funkar nu

 128. hej jag undrar om man kan få heroes of newerth beta key här för jag har nästan letat över allt 🙂

 129. Det vore nice ifall jag kunde få en beta-key också. Sitter och lirar WoW och nu har alla vänner börjat spela HoN också så vore skoj att spela med dem.

 130. En nyckel hadeju inte suttit fel:P tack på för hand och en stor pöss

 131. Tjaaa skulle gärna ta emot en invite, är rätt så jävla DoTa intresserad ;O jag kan skicka en torrentleech invite till den som addar mig =)

 132. Skulle vara bra om jag fick en betakey till HoN. Har spelat DotA i flera år och det här spelet verkar väldigt intressant. Såg trailern häromdagen och vill testa den mina vänner.

 133. Hej vore helt underbart om jag kunde få en beta key! Skicka till min mail plz.

 134. Skulle vara extremt nice att få tag på en invite, alla polare har det och ingen kan ge invites -.-

 135. Skulle bli jätteglad för en beta key!

 136. Jag skulle gärna vilja ha en beta key till HoN <3<333

 137. Vore grymt kul med en key!
  [email protected]

 138. Skulle vara as schysst om jag fick en invite:) , har letat och letat men får aldrig nån :/

 139. Hejsan grabbar skulle vara jätte kul om man kunnde på en Beta-key

  /puss Linda

 140. Vist ja mail kanske behövs 🙂 [email protected]

 141. flera av kompisarna har så de vore riktigt nice att ha en själv, tack på förhand.

  [email protected]

 142. hej:) jag har precis börjat gymnasiet i en IT klass och nu är det så att hela klassen lirar HON förutom jag som inte får tag på någon nyckel 🙁 skulle uppskatta om ja fick en 🙂 [email protected]

 143. send me an invite plz

 144. Har ni några beta keys över? [email protected]

 145. Hej jag skulle jätte gärna vilja ha en key!
  Min epost : [email protected]

 146. Skulle vara nice med en key 😉

 147. Hejsan jag brukar alltid spela dota så snackade min polare om Heroes of newerh som värkar äckligt coolt så jag undrar om man kunde få en beta-key

  tack på förhand!
  [email protected]

 148. jag vill ha en beta key för att spela med mina kompisar , snälla, jag längtar så!

 149. skulle så gärna vilja ha en beta key alla polare har en untom jag =(

 150. hej, ja skulle jätte gärna vilja ha en beta key, har prov spelat hos en kompis och fastnade med en gång, så snälla skicka en key till en som inte vill nått mera än att spela detta spel

  min msn: [email protected]

 151. Tjena. Skulle vara riktigt kul om jag kunde få en betakey, har längtat efter det här spelet 🙂 Tack.

 152. hej jag skulle kunna döda för en BETA-key, snälla(A)

 153. jag vill så #!=%& gärna ha en beta ey för alla i min nya klass lirar spelet och det hade vatt ett perfekt sätt att lära känna dem bättre!

 154. When having played Dota for some time now, and even been up against some of the greatest in the game, and a constant dota-league player HoN is a must have. Wanted to have HoN since the first rumors of the game. Having seen pictures when released and tried it out for a few games I must most kindly ask you to send me a beta key so that I myself can start playing on my way to reaching the top.

  Best regards Farmo

  [email protected]

 155. Jag skulle så gärna vilja ha en beta key alla mina polare spelar det och dem älskar det.

 156. Skulle inte vara helt fel om man kunde få en beta key till HoN 🙂

 157. hej, ja skulle gärna vilja ha en betakey, har provspelat och tyckte det vart grymt! Skicka gärna en inv!
  Min mail: [email protected]

 158. hej, ja skulle gärna vilja ha en betakey, tycker at Heroes of Newerth verkar as grymt skulle upskatta on jag kunde få en

 159. o and my mail is [email protected]

 160. Tja jag vill gjärna ha men Heroes of newerth beta key för att kunna spela med min bror och mina kompisar för att detta spel e ju skitt kul!!

 161. Hej jag skulle göra nästan vad som helst för att få en invite till HoN, min akompisar lirar de för fullt och jag skulle jätte gärna vilja vara med och lira med dom! om ni har någon över så kan ni mer än gärna få skicka en invite till:
  [email protected]
  tack på förhand! 🙂

 162. tjo! Jag skulle gärna vilja ha en BETA-key – provade spelet hos en kompis och det var sjukt nice.
  om någon har en key över så mottages den gärna!
  mail: [email protected]

 163. Tjena
  Vill ha BETA key.
  [email protected] SNÄLLA! 🙂

 164. skulle vara om någon skulle kunna ge ut en invite som blivit över. [email protected]

 165. snälla min brorsa har en beta key men inte jag har villat ha det i 3ånader nu..

 166. Hej alla mina vänner spelar detta spel och jag måste bara börja jag skulle gärna vilja ha en beta key
  tack på förhand

 167. Heeeeey ! Please Ge mig en Heroes Of Newerth beta key, jag ger en spotify invite till den som ger mig en Heroes Of Newerth invite !

  Maila mig fort ! : [email protected]
  Hey, Please Give me one Heroes Of Newerth beta key, i give one or more spotify invites to that person that give me on Heroes Of Newerth beta key or an invite! Mail me fast : [email protected]

  // Issaakk

 168. Sulle gärna vilja ha en Beta key,,
  [email protected]
  snälla skicka

 169. Jag vill gärna ha en beta-key.Har lirat dota i år och vill gärna testa något nytt. Tack på förhand

 170. hej, jag skulle gärna vilja ha en beta key=) tack på förhand

 171. Hej kan få en beta key?
  Skulle vara nice o få lira, ett STORT fan av Dota
  🙂

 172. tja, jag är stor fan av DotA och skulle vara hemskt tacksam om jag fick en Beta-nyckel, har letat i 3 veckor nu, Mhv Gustaf

 173. Hej, har länge väntat på en Beta key till HoN. Det vore riktigt schyst om du kunde fixa en till mig.

 174. Vore nice om du kunde fixa en beta key till mig har sedan länge spelat dota och gillar de extremt mkt :]

 175. Har lirat dota sen 2002 eller 2003, till och från, växlat lite med BF2 men alltid fallit tillbaka på dota. är SJUKT sugen på att testa det här spelet.
  Om det finns möjlighet till nyckel skulle jag sälja min själ för den. Jag skulle göra det, min själ mot en nyckel

 176. Tjänare 😀 Jag skulle så hemskt gärna vilja ha en key… Alla mina kompisar spelar, o jag vill gärna komma igång med gamandet igen 😉 har länge spelat dota… Men de hade dock inga invites kvar 😛 Skulle bli mkt glad 🙂

 177. Snälla inv!

 178. Någon som har en inv till HoN?
  Skicka isf till [email protected]
  Polarna spelar men hittar ingen key. =/

 179. n00bs som inte kan hitta en beta-key. -.-

 180. Danjel Isenberg

  Hallå! Kan jag få en BETA-KEY? Jag håller på att leta ihjäl mig efter en nyckel, men överallt är det slut.. Har spelat DotA i snart 4 år och är nu otroligt sugen på att prova HoN för att se om det är lika bra, eller till och med ännu bättre! 🙂

 181. Hej, skulle vilja ha en beta key också :).
  Alla mina kompisar spelar det och vi brukar lana på helgar, snälla ge mig en key.

 182. Nån som kan ge mig en beta key? Spelat data games i flera år.. Vill gärna lira HON =)! Maila [email protected]

 183. alla har de utom jag-.-
  Så snälla gör mig glad och ge mig en?(a)

 184. Skulle vara oerhört tacksam om någon kunde erbjuda mig en beta key 🙂
  Kan byta mot en spotify invite

 185. Skulle vara jävligt najs om man fick en key, spelat dota ett tag och måste testa detta.

 186. kan jag få key?

 187. Kan ni skicka en key please letat i veckor [email protected]

 188. please it would be awesome if u could give me a beta key 🙂 my email is [email protected]

 189. I would like to have a BKEY to HoN so that I can play with friends, plz send me and invite.

 190. Skulle jag kunna få en beta key? Skulle vara snällt.

  till [email protected]

 191. Skulle vilja ha en beta key jag också
  det vore underbart.
  [email protected]

 192. Ge mig ett beta key snälla…

  [email protected]

 193. kan jag få en invite vore fett nice
  [email protected]

 194. Ge HoN inv dirr 🙂 vore snällt

 195. Jag vill ha beta invite.

 196. har spelat dota. bra som fan. vi gärna ha invite så om nån har det skicka det gärna till [email protected] så är ni snälla!:)

 197. JagälskarDota spelar det hela tiden på Wc3 och vill gärna tästa spelet så om någon har någon inv skika den gärna till [email protected]

 198. skicka en invite till hon pls 🙂

 199. Tjenare jag suktar efter en HoN beta key! om någon har en så skicka den gärna till mig!!! skulle vara riktigt snällt!
  [email protected]

 200. Tjena skulle vara grymt om någon kan skicka en HoN key 🙂 tack på förhand
  [email protected]

 201. snälla jag behöver en HoN key oh jag har sökt överallt men aldrig fått nån 🙁 ,, snälla i NEED! emailen är : [email protected]

 202. skulle villja testa detta spel… just nu spelar jag wow, som jag har tröttnat på

 203. tjo jag skulle vilja ha en invite 😀
  [email protected]

 204. Inv pl0x skulle hjälpa så mkt

  [email protected]

 205. Tja!
  Skulle jätte gärna vilja ha en hon invite. Har spelat wow men tröttnat och hörde att hon ska äga sönder!
  http://[email protected]

 206. Invite Ppl0x :)))
  snella?
  [email protected]

 207. skicka hon invite plx!:) skulle va nice och testa på nåt nytt

 208. En invite skulle inte sitta fel, skulle behöva det för att äntligen börja spela!

 209. Skulle gärna vilja ha en beta key ^^
  [email protected]
  Tack på förhand ^^,

 210. En invite till HoN vore ju intehelt fel om sådana finns kvar!

  [email protected]

  Tack!

 211. Vore tacksam ifall man skulle kunna få en invite till HoN!
  [email protected]

 212. Jag skulle vilja ha en invite till HoN!
  är evigt tacksam!!!

  [email protected]

 213. Synd ni får ingen 😛 ni kan få en genom att gå in på open/locked hemsidan. Dom ger ut 1000 invites i veckan/månaden. PEEEEEEEEAAAACEEEE

 214. snälla skicka invit till HoN plzzzz

 215. Älskar Dota så jävla mycke så jag skulle gärna vilja ha en invite.. tack! // [email protected]

 216. Snälla skicka en Key till mig, vore jävligt schysst!

 217. Jag skulle vilja ha en HoN inv skicka till [email protected]

 218. Snälla skicka en HoN key till mig 😀

 219. hon key inviti plx
  [email protected]

  //Frank

 220. Snälla skicka en HoN key till mig. Tack tack tack !

  [email protected]

 221. Dem som haar kan gärna ge jag söker en kod hälst innan 1 april min mail är [email protected]

 222. skicka en ky plz

 223. Jag vill gärna ha en BETA invite så jag kan spela med mina polare 😀

  [email protected]

 224. Would love to get my hands on one, seems to be an awsome game! [email protected]

  kind regards/Letterz

 225. Skicka en invite till [email protected] om det finns någon !

 226. Cevin Jonsson

  Behöver verkligen en HoN beta key så jag kan lira med mina polare, hade varit underbart. Tack i förhand! Mvh Cevin
  Mail: [email protected]

 227. Would love to try out this game plzz send me an invite to HoN .:p

 228. It’s open beta right now, go to their website and create an account now.

 229. Skulle gärna vilja ha en HoN beta nyckel, har spelat dota i 2 år nu och är bra! hoppas det finns en nyckel ni skulle kunna skicka!
  tack på förhand!
  MvH
  Mail: [email protected]

 230. I want a HoN beta key

  jag vill JÄVLIGT GÄRNA ha en key till detta. Snälla skicka en till [email protected]. Den som gör det är bäst!

 231. Tjena kan jag få Invite plzz

 232. Min kusin har detta spelet och jag har kollat på och det ser riktigt kul ut. Men mina föräldar låter inte mig köpa det så jag ber er att snälla ge mig en free beta key 🙂

  Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.