Gratis Invite Till All Points Bulletin (APB)

Uppdaterat: Här kan man numera få tag på BETA-nycklar till APB!

Gratissaker.com har fått tag i en invite till det nya MMORPG-spelet All Points Bulletin (APB). I detta MMORPG-spel så väljer du sida, antingen är du en polis eller också så är du kriminell. Spelet är väldigt fritt, du kan springa runt hur du vill i en mycket stor stad, du kan köra bilar och göra uppdrag och därmed stiga i level.
Du kan få tag i vapen som du använder för att kriga mot det andra ”laget”. I början har du bara en pistol men du kan få tag i automatvapen med mera om du levlar lite.

För att ha en chans att vinna en invite till detta nya MMORPG-spel, kommentera här varför just du ska vinna en invite till All Points Bulletin (APB).

22 svar på ”Gratis Invite Till All Points Bulletin (APB)”

 1. it looks like a cool game and i realy want to try it out and help beta testing this. I have beta tested many other games so i know how to do this and i believe i will help the developers as much as i can.!
  so plz give me the key 🙂

 2. Jag tycker jag ska få den, för det verkar inte va någon annan som har kommenterat som vill ha den haha 😀
  Så plz, i can haz? (A)

 3. Jag tycker jag också borde få en 🙂
  För alla mina polare har invites och sitter och spelar utom jag 🙁

 4. Sjutton muggar så typiskt. Här har man dreglat över spelet i ett par veckor och kollar filmer om det nästan dagligen, och så snubblar jag in här ett par timmar för sent 😀 jaja. ”You snooze – you loose”. Ha det toppen Rick, Du är en värdig vinnare ^^ Jag får helt enkelt vänta och hoppas att jag får tag i min beta invite framöver.

 5. Varit grymt intresserad av detta spel sen första gången jag hörde talas om det. Jag har spelat liknande spel och verkligen gillat dem, gått in för gejmandet till 100%! haru nån fler invite? eller vet nån hur man får tag på en?

 6. Adam. du kan ansöka om en Beta invite på deras officiella hemsida. http://www.apb.com/beta-application/

  Det är ingen garanti att man får en invite bara för att man ansöker. Så häng kvar här för att se om Gratis saker får in fler invites 😀 Det ska jag göra iallafall 😉

 7. Hejsan jag vill ha invite till detta spel för att som det är något jag kommer att spela i fram tiden.

 8. Jag tycker att jag borde vinna inviten för att jag är själv spel-utvecklare. Jag ser mig själv som en vinnare och en som ger andra filmer, exklusiva klipp och erbjuder dom gratis hjälp i spel. Jag hjälper samhället att få en bra inblick i spelvärlden samtidigt som jag håller mig inom gränserna.

  Tackar // A-M

 9. ey jag vill ha en beta key har försökt få tag på spelet men de går inte plz skicka 🙂

 10. Tja jag skulle ÄLSKA en APB invite och jag känner att APB är ett spel som kan bli sjukt stort.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.