Gratis program som avinstallerar bloatware på din dator

Programmet MalwareBytes som kommer från företaget med samma namn har en mindre känd produkt som är helt gratis att ladda ner.
AdwCleaner som programmet kallas är till skillnad från MalwareBytes inte gjort för att ta bort samma slags skadliga program såsom virus, malwares och liknande.

AdwCleaner - Ta bort onödiga program från Windows

AdwCleaner riktar sig till de som vill rensa bort onödiga program, olika slags demo-program, annonser och toolbars som ofta kommer förinstallerade när man till exempel köpt ny dator.

Genom att ta bort dessa onödiga program så frigör du dessutom lite utrymme och din dator kanske blir aningen snabbare när det inte är lika många program som är igång i bakgrunden.

Det är ingen djup skanning utan du får fram en lista på programmen som identifierades som ”onödiga” inom ett par sekunder.

AdwCleaner är väldigt litet till storleken, cirka 1 MB. Det kräver ingen installation vilket gör det riktigt smidigt att använda för att få bort de program du själv väljer ut efter att AdwCleaner skannat igenom datorn. Programmet kräver Windows Vista eller senare.

Ladda ner AdwCleaner här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.