Gratis Spotify Invites

För er som inte får tag i någon Spotify Invite så vill jag tipsa om programmet Muziic som fungerar nästa precis som Spotify och är helt gratis.

För att kunna vinna en Spotify invite måste du länka till www.gratissaker.com från din blogg eller hemsida!

Vill du ha en gratis Spotify invite?
Spotify är ett väldigt bra musikprogram som fungerar under Windows och Mac (även Linux med Wine) som ger dig tillgång till gammal och ny musik från de största skivbolagen, det är bara söka på artist eller låtnamn så hittar man det mesta. Musiken streamas men startar så fort att den lika gärna skulle kunna ligga på ens egen hårddisk.

spotify-invite-gratis

Just nu så har jag ett par invites över, skriv en kommentar och var med i utlottningen av dessa invites. Lycka till och glöm inte att ange din email-adress.

*DE SOM VUNNIT HAR NU FÅTT SIN INVITE – UTLOTTNINGEN ÄR ÖVER. MEN VI KOMMER NOG GE UT FLER INVITES I FRAMTIDEN*

247 svar på ”Gratis Spotify Invites”

 1. Hej! Jag skulle vilja ha en invite till spotify för att jag hade tänkt att börja min lagliga bana på musik fronten om du förstår vad jag menar. Jag såg programmet hos en kompis förra veckan och blev helt fast, det var ett fantastiskt program och skulle glädja mig om du kunde skicka mig en invite om du har någon över.

  Tack på förhand
  /Martin

 2. Ooh, det hade varit superschysst! Har letat som en tok, men inte fått någon invite, trots att jag väntat i två veckor på en… 🙁

 3. skulle gärna vilja han en invite, såg det hos en kompis. och det verkar helt otroligt. skulle vara väldigt tacksam över en invite. 🙂 Mvh Jesper

 4. Letat som en galning utan framgång. Tjänsten verkar kanon på alla sätt. Oerhört tacksam om jag kunde få en invite!

 5. Jag är superintresserad av en invite då alla mina cdskivor blev stulna vid ett inbrott i min lägenhet! grrrrr

 6. hallå. jag har väntat och väntat och väntat på en invite… jag vill ju dansa men har bara dylanballader i skivsamlingen jag befinner mig nu. peace

 7. Är det tomten somm kommit i förtid?! En spotify-invite skulle verkligen förgylla julen, hur många julskivor har man i samlingen, inte många -lösning på problemet = spotify!

 8. Jag och min lilla dotter Elisa skulle bli oerhört glada om vi kunde få möjligheten att prova Spotify. Både hon och jag älskar musik av olika slag. Dansar och sjunger då vi lyssnar och känner.

 9. Är trogen läsare av denna sida sen den dagen ni upplyste om urban terror.
  In såg att denna sida är guld värd för mig då jag är en fattig student. Att få en invite till spotify skulle underlätta mitt fattiga studentliv ännu mera.
  Pepp pepp 🙂

 10. Jag är trött på att köpa musik på Itunes och ladda ner olagligt på Torrents-sajter.
  Jag vill gärna ha invites till Spotify så jag slipper bli fattigare än vad jag redan är och samtidigt kunna lyssna på musik lagligt! =)

 11. Min pappa är superintresserad av musik av alla de slag. Det hade varit jättekul med en invite för att väcka hans intresse för musik via datorn. På Spotify verkar ju finnas massor med godis även av det lite mer udda slaget. /Mats

 12. Någon chans att det finns någon invite kvar? Har frågat runt efter en dom senaste dagarna men verkar som ingen har en över. Synd för programmet verkar så otroligt ballt, något man skulle använda varje dag.

  Om någon mot förmodan har någon maila mig på
  ([email protected])

  GOD JUL !!!! =)

 13. hej!
  har just blivit invigt i spotify-grejen. verkar super! jag har möjlighet att till och med få det till att bli en välgörenhet mitt i allt! via ett musikprojekt kan jag hjälpa andra i sydamerika!
  skicka mig gärna en invite så det kan bli verklighet1
  TACK!

 14. Jag är väldigt intresserad av en invite. Det verkar som en jättebra tjänst och jag skulle ha stor användning för det. Om du får fler skulle jag bli jätteglad om det kom en invite till mig 🙂

 15. Tjena,
  Jag skulle mer än gärna vilja få tillgång till Spotify. Skicka gärna en invite till detta fantastiska program! Tackar på förhand!
  joacim(at)acornamigos.se

 16. Hej! Jag skulle vilja ha en invite till spotify för att jag hade tänkt att börja min lagliga bana på musik fronten om du förstår vad jag menar. Jag såg programmet hos en kompis förra veckan och blev helt fast, det var ett fantastiskt program och skulle glädja mig om du kunde skicka mig en invite om du har någon över.

 17. hejsan, jag skulle verkligen vilja ha spotify.. jag leter verkligen efter det. men hittar det inte. skulle du kunna skicka en invite om du har lust. kram:)

 18. jag vill gärna prova på spotify så jag skulle vara tacksam för en invite skicka till Mail adressen, Tack!

 19. Hejsan, jag vill inte vara olaglig och ladda ner musik från andra sidor och då fick jag ett tips om spotify så jag tänkte om jag kunde få en invite ;D Snälla jag vill inte vara olaglig SNÄLLA !?!??!!? ;D Ha en bra dag <3

 20. Min cd-spelare gick sönder och jag har inte haft råd att köpa en ny, har bara min dator nu.
  Skulle bli så glad om jag fick spotify till min dator.
  Vännliga hälsningar

 21. Hej jag behöver spotify för aa… jag försöker att inte ladda hem mera:) och då behöver jag spotify för jag kommer inte kunna köpa alla skivor och då är sotify ett bra val. jag såg programmet på min brors dator och det är ju skit grymt!!! skicka en invite om ni har:D

 22. Hey skulle vart väldigt tacksam för en Invite 🙂
  Mina föräldrar låter mig inte ladda hem mera 🙁

 23. Jag kände mig ganska nöjd med mitt liv ända tills jag insåg vad Spotify är, och att jag själv står ute i kylan, invite-lös och olycklig! Jag känner att Spotify är det som saknas i mitt liv för att göra mig till en fullständig människa!

  Så snälla snälla, skicka en invite till mig om det finns några kvar!!

 24. Hej.
  Skulle jätte gärna vilja ha invite.
  Har inga kompisar förutom 1 som har det.
  Och han ville ha 200kr för nått som var gratis.

  kimpaboy(at)gmail.com

  MVH kim

 25. Heejsan jag skulle vilja ha en invite för jag tävlar nämligen med en vän om men som kan få en invite snabbast, snälla jag vill vinna
  / Robin

 26. min son tjatar om en spotifyinvite hela dagarna detta skulle verkligen bli min räddare i nöden

 27. Hej! skulle gärna vilja ha en spotify invite, alla mina kompisar har. Tyvärr kan dom inte invita mig 🙁

 28. Hejsan! Jag vill gärna ha en Spotify Invite, såg hos min polare när jag var hemma hos dom, verkade riktigt fett! Snääälla skicka!
  😀

 29. Hejsan jag skulle vilja ha en invite för vara lite laglig;Dså snälla ge mig en invite<33

 30. Hej 🙂 jag skulle jag kunna få en invite ? lite ensamt när man är singel och snygg och inte har nån musik att lyssna på … 🙂 hade varit jättegulligt <3

 31. vill gärna ha en invite för att mina kompisar har det och att var mindre olaglig: snälla!!

 32. Hej har letat i flera månader efter invite, skulle vara jätte tacksam för en! tack på förhand 🙂

 33. Hej! jag skulle hemskt gärna vilja få en invite till spotify!! Det verkar vara ett sjukt bra program och jag bara måste få tag på det. Jag har inte haft ett nerladdningsprogram på väldigt länge ,pga instalationssvårigheter, så de ända utbudet jag får inom musik är youtube.
  MVH/alex

 34. Hej!
  Jag skulle bli överlycklig om jag fick en invite. Vilken ökad livskvalite!!:))
  Stort tack på förhand!
  Med vänlig hälsning
  Linda

 35. Hejsan, jag skulle vara överlycklig om jag fick ta i en spotify invite.jag har letat som en tok efter att min goda vänna fick tag i en.Det känns skönt att musik världen har kommit ikapp den moderna tiden.Det är ju en av många framtida lösningar på det illegala ner laddningen.Fast vissa musik grupper vill ju inte detta nämna inte några namn (metalica host host).

 36. Hejhej!
  Jag skulle bli superglad om jag fick en invite! Alla mina kompisar har förutom jag 🙁
  Snälla!

 37. hej jag skulle bli jätte glad om jag fick denna spotyfly intive
  jag är en 10 årig grabb som är musik intreserad så jag skulle bli jäte glad 🙂

 38. tjena! har letat som en mupp efter detta nu men aldrig fått ngn invite hade varit super om jag hade fått en puss hade bra:D

 39. Hej jag skulle jätte jätte gärna vilja ha spotify
  jag har försökt och få det skit länge men det blir ju aldrig så att man får tag i något och snart så är det ju 1april så om någon har någon invite så vore det fett nice om ni kunde skicka den eller ge mig en…

  Peace Brothers and sisters”
  [email protected]

 40. HEJ!!! Jag skulle bli JÄTTEGLAD om jag fick en invite, då är mitt liv komplett 😉

 41. Hej.
  Jag heter Gabriel. Jag skulle jätttegärna vilja ha en spotify invite om dwt skulle gå för sig. Jag har nyligen hittat sidan och häpnat över allt man kan hitta.
  Skicka gärna en invite.

 42. Tja, jag har nu länge letat efter spotify invites. jag gav upp i ungefär en månad men nu när ipred lagen kom så tänkte jag att det var dags att börja leta igen.
  Skulle vara väldigt tacksam om jag fick en invite! 🙂
  [email protected]

 43. jag skulle bli överlycklig om jag fick en spotifye invite…jag lovar att använda det flitigt 😀

 44. Spotify som tjänst är en rent grym händelse. Med tanke på att man har ett gigantiskt ”bibliotek” bakom hörnet, dvs. Internet och att det är i princip gratis är helt otroligt.
  Den enda missen är att jag inte har tillgång till den… 🙂
  Skulle vara enormt tacksam om ni ville förbarma er över mig och ge mig en invite.

 45. Vore väldigt tacksam för invite, så har du några över så vore det jätte snällt av dig 🙂

 46. heejsan 🙂 , hade varit snällt om ja kunde få en invite eftersom jag inte har en enda låt på min data.har ju tyvärr små bröder som skaffade för mycket virus!

  kramar Sandra

 47. Jag skulle mer än gärna vilja ha en spotify-invite så skicka gärna en till mig 🙂

  Tack på förhand..

 48. Jag vill väldigt gärna ha en invite. jag har sökt invite i två månader nu, utan att lyckas
  skrivit upp mig på spotifys väntlista men där händer inget….
  snälla!!! =)

 49. Hej!
  Skulle jätte gärna vilja ha en invite, programmet verkar grymt och vill verkligen ha en invite! tack på förhand 🙂

 50. Låter för bra för aat vara sant men värt ett försök!
  Tack på förhand om det funkar och blir jag som får napp!

 51. Hej!
  Jag skulle bli sååå glad om jag kunde få en invite till Spotify. Det känns nästan omöjligt att vara en vanlig Svensson och komma åt dessa eftertraktade invites… 🙂
  Ha en underbar dag!

  kram kram

 52. Ibland hittar man sidor som är så otroligt smarta och välgjorda att det verkligen inte känns fel att be om en ivite, Spotyfly är absolut en av dem.
  /Morgan

 53. Hej! Min något mer lagliga lillasysters födelsedag infaller om några veckor. Och musikintresserad som hon är skulle en invite till spotify garanterat vara en mycket välkommen gåva. Tack på förhand.

  /MVH Eric

 54. Skulle vilja ha 1 invite för att ha tillgången till musikens värld 😉 kan nån fixa `??

 55. hej! jag skulle vilja gärna ha en spotify invite och det skulle vara jätte snällt om jag fick en:D

 56. Spotify är partykungen! Skänk en invite åt en behövande student 🙂

  glad sommar!

 57. Hejsan!
  Om det är så att du har några invites liggandes på lager så skulle jag gärna vara intresserad:)

  Ha de fint.

 58. Jag älskar musik och kan inte leva utan den!
  Spotify vore det perfekta verktyget för mig!
  Det vore en ära att få en invite… 🙂

  Ha en bra dag// Daniel.

 59. Tjena. om händelsevis skulle ha en invite skulle jag inte vara främande för den! =) // Fredan

 60. Hejsan!
  Jag och min sambo skulle jätte gärna vilja ha en invite, vi förstår naturligtvis att chansen är väldigt liten, men vi ber och hoppas ändå.
  Mvh simon & Linn

 61. Hej!
  jag skulle jättegärna vilja ha spotify invites!
  Har letat överrallt men inte hittat nått!

 62. hej!!

  jag vill så jättegärna ha en invite.jag har letat och letat jätte länge på det här.så snälla kan jag få en??

 63. tjo jag skulle vilja ha en invite, jag lertar som en idiot. skulle vara snällt som fan 😀

 64. hej:D

  jag undrar om jag kan få ett invites:D för att jag kan inte leva utan musiken xD. skicka 😀

 65. Mina barn pratar hela tiden om spotify och jag skulle gärna vilja överraska dem med att jag har ett INVITES. Att jag inte är så mossig som de tror 🙂

 66. Hej jag vill ha en spotify invite för att jag älskar att lyssna på musik och vill kunna få låtar snabbt och bra 😀
  Har letat överallt men hittar inget..

 67. Hej! Jag är för fattig för att köpa spotify. Snälla ge mig en invite. Jag har letat efter gratis sådana för att jag hade all min musik(och jag menar verkligen ALL musik) på min gamla dator som blev stulen… Snälla.
  Tack på förhand!

 68. Tja skulle gärna vilja ha en invite för jag inte vill köra den olagliga vägen längre efter jag såg nyheten om den där danska killen, hare bäst / fille

 69. Hej jag skulle gärna vilja ha en invite till spotify du skulle vara så snäll om jag fick en av dig

 70. Hejsan!

  Jag har nästan blivit besatt av att få Spotify, så det känns nästan som att jag skulle kunna göra vad som helst för att få en invites! Fast det är ju inte riktigt sant, men ändå. Hopps, hopps, hoppas!!!

 71. Hej jag skulle vilja ha en invite så man slipper lyssna på skit musik för man inte får tag på den bra musiken.

 72. Fan va nicet om man skulle få ett invite =D har försökt i snart 2 månader att få tag på det utan lycka.

 73. ÅHH, skulle bli jätte glad om jag kunde få en invite!!!
  Skulle vara toppen, hoppas kan man alltid göra!!

 74. hej!
  jag skulle vilja få en invite för att min hårddisk är just nu på lagning. Så jag fick låna en hårddisk från en vän men på den finns det ingen musik eller något. Så jag skulle vilja ha något att lyssna.
  Det är derför jag skulle vilja vinna en spotify invite

 75. Hej! jag skulle vija få en invite jag har kollat runte på så många sidor men inte fått någon så jag hoppas att jag skulle kunna få en här.

 76. Hej! har utlottningen varit annars skulle jag väldigt gärna vilja ha en invites:D har vatt på typ alla sidor man kan men alla är slut skulle va jätte tacksam om jag fick en.

 77. Tjena jag skulle vilja ha en invites jag har letat i månader men hittar fan inget skulle jätte järna vilja ha en;)

 78. Tja skulle vela ha en spotify invite. har letat hur länge som helst nu och itne fått nån. skicka gärna till in mail är du snäll

 79. Testa gratisspotify.nu
  funkade för mig iaf 🙂

  följ bara anvisninarna…fick mitt konto bekräftat efter 10 min och funkar utmärkt 😀

 80. Hej! Sjulle väldigt gärna vilja ha en Spotify invite! Har letat länge nu!

  Tack på förhand!

 81. Hej vet ej riktigt hur man gör för att få en invite så jag hoppas jag skulle kunna få en här.

  Tackar sä mycket om du nu skulle kunna ge mig en eller bara tala om hur man gör för att skaffa en.

 82. Tja. Jag håller på att bli galen, jag vill verkligen ha spotify free men alla mina kompisar har tomt på invites så om du skulle ha någon över så är jag glad om du skickar en till min e-mail ;P

 83. Jag ber dig på mina bara knän! Skulle du kunna ge mig en spotify invite. Då skulle mitt liv vara fulländat.

 84. nån som har en ivite till mig med har letat runt överall och inget funkar. jag skulle bli jätte glad om nån hhade en inite till mig med skicka gärn till min mail i så fall mvh sandra

 85. HEJ jag önskar att jag kunde få en spotify invite för jag har förskökt att hitta de i månader:( och min syster har ett men hon vill inte säga vart hon fick de:(

 86. hej, jag skulle verkligen vilja ha en spotify invite om du har någon kvar eller om du får någon, jag har försökt få tag i en i en månad nu ungefär men har inte fått någon, jag förstår om du inte har några kvar eftersom säkert många frågar men skulle vara grymt glad och tacksam om jag fick en =) min e-mail adress är: [email protected]

 87. snälla kan ni fixa en nivite till mig??? ja har suttit framför datorn i ca 5 timmar nu o letat…:´(

 88. Svärfar & Svärmor önskar sig spotify, Och skulle bli överlyckliga, Tackar på förhand //Richard

 89. Hej!!

  Jag skulle älska om du gav mig en invite!!

  Jag är så trött på gratisversionen vid det här laget.

  Tack på förhand…

  /Simon

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.