Att börja med poker är ingen konst. Du läser några recensioner av pokersajter, hittar en sajt som du tror passar dig och börjar spela.

Att hitta en spelstil som man är bekväm med är dock svårare men ack så viktigt. När du sitter vid pokerbordet tvingas du ofta att göra många val som kommer att påverka utgången av handen du spelar. Om du kan göra så många korrekta bedömningar som möjligt som ökar chanserna oerhört mycket av att du kommer att sluta spela med mer pengar än när du började. För att kunna ta så många korrekta beslut som möjligt är det bra om du hittar en spelstil som passar dig så att du känner dig bekväm när det väl kommer till kritan.

Du kanske är en lös-aggresiv spelare? Eller en tight-aggressiv?  Det finns många olika sätt att spela poker på där ute. Hitta en som du känner dig bekväm med och försök att leva upp till den så gott som du kan. Att blanda spelstil behöver dock inte vara något negativt men som nybörjare är det bra att börja någonstans istället för att blanda hejvilt och sitta och mer eller mindre chansa vid bordet.

Läs pokerstrategier, artiklar och spela mycket poker för att hela tiden utveckla ditt spel. Kom ihåg att du aldrig blir fullärd.

Leave a Reply

Kategorier
Exempel