RadioSure – Tusentals radiostationer att välja bland!

RadioSure är ett väldigt smidigt Internetradio-program som ger till gratis tillgång till tusentals radiostationer från hela världen.
I skrivandets stund så innehåller programmet 12120 radiostationer att välja mellan så alla olika musikstilar och språk finns att välja mellan, däribland finns det ~197 Svenska radiostationer.

Programmet har funktioner för att spela in och spara musiken som MP3-format, skins och en funktion för att spara sina favoritstationer så man lätt kan hitta dom igen.

Personligen tycker jag att RadioSure är snäppet bättre än Screamer Radio som jag skrivit om tidigare, det är mycket lättare att navigera runt bland alla radiostationer och listan där man sparat sina favoritstationer är smidigare och enklare att navigera i än i Screamer Radio.

Tyvärr har gratis-versionen av programmet fått vissa begränsningar som till exempel att det inte längre hanterar inspelningen av låtar från låtens början, och globala hotkeys finns det inget stöd för heller. Men med det sagt så måste vi ändå säga att det är ett riktigt bra program för webbradio.

RadioSure finns enbart för Windows.

Ladda ner RadioSure här!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.