uTorrent – Gratis Torrent Program

uTorrent är ett av de mest populära Torrent programmen. Främst för att det kräver så lite från datorn jämfört med andra Torrentprogram.

Så vad är det som gör Bittorrent-tekniken så populär?
Det effektiviserar nerladdningar av stora och populära filer genom att låta alla som laddar ner filen även laddar upp den till andra som vill ladda hem samma Torrent och därmed så hjälper man varandra i vad som kallas ett P2P-nätverk.

Hastigheten på nedladdningarna kan därmed ökas markant eftersom alla personer inte laddar ner filen/filerna från en enskild server utan skickar data mellan varandra. Effektiviteten kommer av att den del av den totala datamängden en användare laddat ner distribueras vidare till andra användare som inte fått just denna del.

Om du vill veta mer hur Torrents fungerar så kan du läsa om det hos Wikipedia.

uTorrent
uTorrent

OBS:
Mycket har hänt sedan artikeln skrevs i ”Torrent-världen”. uTorrent finns fortfarande i gratis-version som fungerar helt OK, men numera visas det störande reklam mitt i Torrentprogrammet vilket väldigt många inte tycker om.

Vi rekommenderar istället qBittorrent som är gratis och släppt som Open Source och det finns för flera olika operativsystem, däribland Windows. Programmets gränssnitt påminner mycket om uTorrent fast utan den störande reklamen.

Men för er som fortfarande vill använda uTorrent behöver bara klicka på knappen nedanför så kommer du direkt till deras webbsida där det finns tillgängligt för nedladdning.

Ladda hem uTorrent här!

28 svar på ”uTorrent – Gratis Torrent Program”

 1. Hejsan! tänkte bara säga att det är en skitbra sida det här ju, sitter och sträckläser/laddar ner faktiskt, hehe. uTorrent äger!
  😀

 2. Hejsan! Kanske lite knasig fråga men går det och ladda ner med utorrent från the pirot bay?

  Mvh /abbe

  Svara gärna tack;)

 3. Längst ner på varje ”artikel” eller vad man ska säga står det ”Hemsida: Programmets Namn”.

  Där kan du klicka.

 4. hejsan

  jag vet itne vilken sidan som man kan ladda ner filer till utorrent. kan någon hjälpa mig?

  ha det bra alihop

 5. Hej.. Jag vill kunna ladda ner filmer men vet inte vad jag ska göra. En komois säger till mej att jag måste ha torrent för att kunna men jag vet inte hur man fixar de.. Hjälp mej!!!

 6. Dennis, det kan bero på många olika saker. Det vanligaste är nog att ingen delar ut hela filmen.

  Kolla om det finns ”seeders” som har 100% av filmen.

 7. jag har försökt ladda ner filmer på torrent
  men jag kan nte för jag måste skriva in min lössne ppå datan men jag kan nte den utan min syster så kan ngn hjälpa mej ? :s/emma:)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.