Avinstallera program och alla tillhörande filer i Windows

Wise Program Uninstaller är ett program som är till för att avinstallera program och spel effektivare än verktyget för avinstallationer som följer med Windows.

När man använt Windows inbyggda verktyg för avinstallering så kan det finnas filer, kataloger och annat skräp kvar på dators hårddisk. Detta kan på sikt kommer slöa ner datorn.

Avinstallera program och alla tillhörande filer i Windows
Wise Program Uninstaller

När du använder programmet så kommer Wise Program Uninstaller att avinstallera programmet precis som Windows skulle ha avinstallerat det. Men det är bara början.

När den vanliga avinstallationen är klar så söker programmet igenom hårddisken efter filer, kataloger och annat som finns kvar efter avinstallationsprogrammet.

Det söker också igenom Windows register och tar bort sökvägar och annat skräp som inte längre är relevant. Den här processen leder till snabbare starttider av datorn eftersom den inte längre söker efter filer som inte längre finns.

Det finns flera populära program som inte enbart är till för att avinstallera enskilda program. Ett exempel är programmet BleachBit som städar hela datorn. BleachBit kommer städa upp systemet, ta bort cache, surfhistorik, gamla uppdateringar och mer skräpdata.

För dig som enbart vill ha en effektivare avinstallerare så kommer Wise Program Uninstaller vara ett bra val. Det sköter sig precis som förväntat och fungerar bättre än Windows egna program för avinstallering.

Besök Wise Program Uninstallers webbsida, klicka här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.