Börja streama dina spel eller annat med NVIDIA Broadcast

Grafikkorten från är inte enbart bra för dig som spelar datorspel.

För dig som vill börja streama till exempel när du spelar ett datorspel, eller gör något annat i din webbkamera så är programmet NVIDIA Broadcast ett riktigt bra val.

Programmet är avancerat och använder sig av AI-teknik för att skapa effekter som till exempel virtuell bakgrund som visar spelet, göra bakgrunden suddig eller höja ljusstyrkan.

Börja streama dina spel med NVIDIA Broadcast
Börja streama dina spel med NVIDIA Broadcast

NVIDIA hävdar att deras program tillsammans med deras grafikkort ger en oöverträffad kvalitet, både när det gäller grafik men det påverkar även ljudkvaliteten positivt.

När det gäller ljudet så finns det verktyg för att till exempel ta bort eko och brus. Programmet är kompatibelt med RTX GPU-grafikkort – GeForce RTX 2060, Quadro RTX 3000, eller bättre grafikkort.

Det går att integrera NVIDIA Broadcast i det populära streamingprogrammet OBS Studio som används mycker av streamers som streamar till Twitch, YouTube eller FaceBook.

För att börja använda programmet så laddar du bara ner och installerar det. Starta det sedan och välj vilka enheter du vill använda för video och ljud. Installationsfilen för NVIDIA Broadcast tar cirka 45 MB att ladda ner. Programmet finns enbart för Windows.

Besök NVIDIA Broadcast, klicka här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.