Brave – Surfa snabbare & säkrare än med Chrome eller Firefox!

Letar du efter en ny webbläsare som möjligtvis kan vara snabbare än din nuvarande webbläsare och med funktioner du saknat?

Brave är namnet på en webbläsare som är byggd utifrån den öppna källkoden för Chromium som bland annat Google använder för deras egen webbläsare Chrome. Andra webbläsare som Microsoft Edge och Opera har även de använt sig av Chromium som grund.

Brave - Snabb Webbläsare

Så vad är det som gör Brave så pass speciell att välja den framför andra webbläsare?

Brave marknadsför sin webbläsare främst med att värna om användarens privatliv. Det har från start inbyggda skydd för att förhindra webbplatser och olika tjänster från att kartlägga användarens surfvanor och förhindra att information läcker ut.

Genom att blockera annonser och analys-tjänster så krävs inte lika mycket bandbredd och inte heller lika mycket datorkraft.
Skaparna bakom Brave hävdar att deras webbläsare är 3 gånger snabbare än Chrome. De hävdar även att deras webbläsare ska skydda användarens privatliv bättre än Firefox.

En annan stor fördel med Brave är att det bygger på Chromium. Det gör att det går att använda samma tillägg/plugins och teman som med man kan använda i till exempel webbläsaren Chrome.

Brave finns för de flesta datorer, oavsett om de använder Windows, MacOS eller Linux. Det går även att använda på de flesta mobiler och tablets.

Besök Braves webbsida!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.