JStock – Gratis Program För Dig Som Handlar På Börsen

Med JStock så får du enkelt fram information om aktier och andra värdepapper på börsen. Du kan följa börser från 28 olika länder, däribland Sverige.
Programmet har väldigt många funktioner, bland annat så kan du få ett email skickat till dig eller en notis med eller utan ljud som plingar till om det skulle hända något speciellt med de värdepapper som du övervakar.

Du kan enkelt ställa in när börsprogrammet ska meddela dig vid ett speciellt pris när du tycker det är dags att köpa eller sälja.

Statistik över din portfölj med hjälp av olika diagram är en annan användbar funktion och det klarar även av att hantera och växla mellan flera olika valutor.

JStock

En annan mycket bra funktion är en nyhetsfunktion som du själv kan anpassa så du endast får börsnyheter som du är intresserad av så att du enkelt håller dig så uppdaterad som du bara kan.
Det finns många fler funktioner att ta upp, du kan läsa mer om dom på JStocks webbsida. Ge programmet en chans innan du lägger ner pengar på något betalprogram.

Programmet finns för Windows, Linux, Mac och det finns även en version för Android. Källkoden för programmet finns även tillgänglig.

Installationsfilen tar cirka 16,5 MB.

JStock – Gratis börsprogram med många funktioner!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.