Billigaste Domänerna: Här är listan! Vissa kostar ~10 kr!

Många som väljer att köpa domännamn väljer att köpa på samma ställe där man har sin webbsida. Visst kan det verka smidigt men det kan även betyda att man förlorar en summa pengar varje år, och beroende på vad för toppdomän du vill ha (.se .com .nu…) så kostar det olika.

Hitta ett bra domännamn. Massor av billiga domäner går att hitta här.

Dessutom är det väldigt lätt att bara peka om domänen till webbhotellets namnservrar, om du är osäker på vad du ska använda för namnservrar så fråga bara webbhotellets support så kommer dom ge dig dom direkt.

Det finns även massor av speciella toppdomäner, så kallade gTLDs, som till exempel: .ooo .zone .surf .land och många fler att välja bland och om man är ute efter en domän med ett Svenskt ord så kan man om man har tur hitta extremt dra namn med dessa domännamn som kallas gTLD.

En webbsida som jämför priset från olika webbsidor där man kan köpa domänerna kallas DomComp, det kan jämföras med PriceRunner eller PrisJakt fast enbart för domännamn.

Följande länk ger oss som driver GratisSaker.com ett mindre mindre provision vid köp av vissa domäner genom DomComp. Dock rekommenderar vi tjänsten starkt. Det är en riktigt bra tjänst och det kostar inget att använda den för att söka efter domäner som du kan registrera vart du än vill.

Generera ditt domännamn hos DomComp, klicka här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.