En bra gratis VPN för anonymitet

Det finns inte så många bra gratis VPN-tjänster att välja mellan. Ofta brukar de flesta gratis VPN-tjänster vara kraftigt begränsade när det gäller hastigheten och även ha begränsad datamängd.

Men det finns vissa gratis VPN-tjänster som faktiskt är riktigt bra. ProtonVPN är en av dom. Här begränsas varken hastighet eller den datamängd du får ladda ner.

De erbjuder både en gratis och en betaltjänst. Om du tänker använda dig av gratis-versionen så är du begränsad till att surfa genom 24 VPN-servrar som finns i 3 olika länder.

ProtonVPN Screenshot - Surfa anonymt med gratis VPN
Surfa anonymt med gratis VPN

Dessa 24 servers delas av väldigt många andra ProtonVPN användare och därför kan hastigheten påverkas negativt under den tid på dygnet när VPN-tjänsten används som mest.

ProtonVPN har ett inbyggt skydd som ser till att din Internet-uppkoppling går genom deras servers. Detta är väldigt bra då du inte riskerar att använda din vanliga IP-adress när du surfar omkring på nätet.

De anger på deras webbsida att dom inte driver loggar över trafiken. Så med ProtonVPN kan du surfa anonymt.

Självklart så erbjuder dom sin gratis VPN-tjänst för att locka kunder att köpa deras bättre VPN-tjänster. Men deras gratis VPN-version fungerar faktiskt väldigt bra.

Besök ProtonVPN Free, klicka här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.