Få Bitcoins utan att betala för dom, såhär gör du!

Har du hört talas om Bitcoins men inte riktigt förstått vad det är? Det kan kort beskrivas som en digital valuta som stigit enormt i värde och verkar fortsätta att klättra högre och högre.

Det finns en webbsida som heter Freebitcoin där du varje timme kan klicka på en knapp och därefter så vinner du en summa Bitcoins beroende på vilket nummer mellan 1 och 10,000 du får. Du kommer alltid att vinna något men oftast blir det lite, men det är ju bättre än ett normalt lotteri där man oftast inte vinner något alls.

Visst kan det kännas trist om man inte vinner mycket men tänk på att du spelar helt gratis varje timme och dessutom så är det inte omöjligt att värdet på dina Bitcoins stiger enormt mycket mer än vad det är värt idag. Och givetvis kan du ha tur och få in en riktig jackpott!

Du kan enkelt skicka vidare dina Bitcoins från sidan till en annan Bitcoin-adress om du senare skulle vilja göra det.

Lotteriet är helt gratis att spela och du behöver bara ange din email och ditt lösenord för att registrera dig på webbsidan.

Freebitcoin

En vän köpte 50 Bitcoins för cirka 3 kronor styck för ett par år sedan och just nu (25/8/2017) så är dom värda 1,743,913 kr, nästan 2 miljoner kronor och han betalade enbart 150 kr för dom då. Tänk om dina gratis Bitcoins stiger i värde på samma sätt? Chansen finns att du tjänar massor av pengar helt gratis men det gäller att du sätter igång redan idag.

Ta chansen och registrera dig idag och spela om gratis Bitcoins varje timme!

Registrera dig och få gratis Bitcoins nu!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.