Få helt gratis Bitcoins – Såhär gör du!

FreeBitcoin heter en ny sida som ger bort gratis Bitcoins till sina medlemmar och att bli medlem är helt gratis. Det finns även en avdelning där man kan spela och vinna ännu fler Bitcoins. Bitcoins har stigit något enormt i värde om man jämför med värdet för ett par år sedan och vem vet hur mycket Bitcoins kommer vara värda i framtiden.

Ett tag var 1 Bitcoin (BTC) värd mer än $4000, i Svenska kronor så blir det cirka 32,000 kr! Just nu är de värda något mindre så om du känner för att göra en liten investering så kan du antingen köpa Bitcoin eller varför inte använda dig av den här gratis tjänsten för att helt gratis få Bitcoins?

Gratis Bitcoins till alla

Att skapa ett konto är även det helt gratis så du har ingenting att förlora på att bli medlem, men du har massor att vinna så registrera dig redan idag.

Kontot tar enbart ett par sekunder att skapa och det enda du behöver göra för att börja vinna Bitcoins är att skriva in en kod som står på webbsidan och klicka på en knapp, därefter deltar du i ett lotto där man alltid vinner Bitcoins varje gång man spelar, det är dock svårt att vinna mycket men många bäckar små… Det finns ju inget att förlora!

Man kan spela 1 gång i timmen och webbsidan har en timer som avger ett ljud efter att en timme gått så att du kommer ihåg att spela igen.

Hämta dina gratis Bitcoins här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.