Gratis VPN – Surfa Anonymt

Hotspot Shield är ett program som ger dig tillgång till gratis VPN. När du använder programmet så får en ny IP-adress och kan surfa på Internet anonymt. Farten på anslutningen var över förväntan när jag provade Hotspot Shield.

Hotspot Shield

När du installerar programmet så bör du kryssa ut de reklam-program, ny startsida med mera som går att välja bort, om du mot förmodan inte vill ha de. Så var uppmärksam.

Läs även om TOR Browser som låter dig surfa anonymt.

Ladda hem HotSpor Shield här!

4 svar på ”Gratis VPN – Surfa Anonymt”

  1. Tycker det känns skönt att kunna surfa anonymt numera. Det är värt varenda krona att slipa oroa sig över vad staten och diverse företag spårar och inte spårar på just din ip-adress.

  2. Hejsan, kan VPN användas som ett verktyg mot internet censur? till ex. i länder som Kina, Iran etc. är internet hårt bevakad, man kan inte komma åt facebook eller youtube osv.
    är tacksam för svar och vägledning

  3. Kan denna hotspot shield skydda mig i hela världen? Eller måste jag välja olika för olika världsdelar? Jag ska till sydamerika snart. använder hotellens wifi, gör bankärrenden och pratar på skypen. Är Hotspot och andra vpn ett hinder för ens vanliga internet hemma. Jag har inget eget vpn utan skyddas av 3g-servern då jag kör mobilt bredband.
    Tacksam för svar till min email!!Susanne

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.